Search

Στα Σμόλια της Βουλγαρίας αποστολή των Giuseppe Sciacca

Τα Σμόλια της Βουλγαρίας επισκέφτηκαν η Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Βίκυ Μπαφατάκη και στελέχη των Βραβείων, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Nikolay Melemov και τον Αντιδήμαρχο Marin Zahariev, οι οποίοι συνεχάρηκαν την Γραμματέα για τις παγκόσμιες δράσεις κι την προώθηση των νέων για μια πιο υγιή κοινωνία. Οι δυο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις στο πλαίσιο του πολιτιστικού και επιστημονικού εθελοντισμού, της συνεργασίας και φιλίας των λαών και έθεσαν τις βάσεις για μια μελλοντική συνεργασία με την διοργάνωση κοινών εκδηλώσεων στην περιοχή.

Τα μέλη της Διεθνούς αποστολής επισκέφτηκαν το χιονοδρομικό κέντρο Παμπόροβο και εντυπωσιάστηκαν από τις φυσικές καλλονές, καθώς επίσης και την ευρύτερη περιοχή.

O Αντιδήμαρχος Marin Zahariev, η Γενική Γραμματέας Βίκυ Μπαφατάκη, ο Δήμαρχος Σμολίων Nikolay Melemov και ο Τάσος Θεοδωρακέας, στέλεχος των G. Sciacca

Η Γενική Γραμματέας δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις εντυπώσεις της και στα υπόλοιπα μέλη των Βραβείων. Ο Δήμαρχος προσκάλεσε εκ νέου την αποστολή στα Σμόλια, ώστε να μυηθούν στην ιστορία, στον πολιτισμό και να γνωρίσουν τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής.

Να σημειωθεί, ότι το 2013 για πρώτη φορά η Βουλγαρία κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο Νομικών Επιστημών με την Geurgana Lazarova-Dechaux, η οποία ζει και εργάζεται στο Στρασβούργο.

O Αντιδήμαρχος Marin Zahariev, o Δ/ντής Φωτογραφίας Βαγγέλης Μαθάς και Δήμαρχος Σμολίων Νikolay Melemov

Στην αποστολή συμμετείχαν ο κοσμηματοποιός Τάσος Θεοδωρακέας, η υπεύθυνη Γραμματείας Θεανώ Καρατσιουμπάνη, ο φοιτητής Γιώργος Δελής και ο Διευθυντής Φωτογραφίας, Βαγγέλης Μαθάς, ο οποίος κινηματογράφησε τις ομορφιές του τόπου.

Γραφείο Τύπου Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close