Search

Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στο Αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα Διεθνή Βραβεία ‘Giuseppe Sciacca’ σας προσκαλούν στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 19:30 στον Ιερό Ναό των Αγίων Σοφίας, Πίστεως Ελπίδας και Αγάπης στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Το Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών είναι δωρεά του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, φιλοτεχνήθηκε από τον διεθνούς φήμης γλύπτη Γιάννη Μπάρδη. Η εκδήλωση έχει στόχο να αποδοθεί φόρος τιμής στη μνήμη των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα υπηρεσίας και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το έργο του Έλληνα Αστυνομικού που υπερασπίζεται την ασφάλεια του πολίτη.

Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής για την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στον Ιερό Ναό των Αγίων Σοφίας, Πίστεως Ελπίδας και Αγάπης.

Μεταξύ αυτών o Αντιπρόεδρος των Βραβείων G.Sciacca Ελλάδας και ιδιωτικός ερευνητής Γιώργου Τσούκαλης, η Γ.Γ των Βραβείων G. Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη και ο Γ.Γ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Σπύρος Κορκόβελος.

Στην εκδήλωση θα παραστούν μεταξύ άλλων, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, ο Καθηγητής Εγκληματολογίας και πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννης Πανούσης, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, εκ μέρους των Διεθνών Βραβείων ‘Giuseppe Sciacca’ ο διεθνούς φήμης σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, ενώ θα τιμηθούν οικογένειες Πεσόντων Αστυνομικών.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Αρχαιολόγος-Επικοινωνιολόγος Βίκυ Μπαφατάκη, αφιέρωμα της οποίας είναι η εγχάρακτη επιγραφή του μνημείου.

Φωτο μνημείου: Το Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, φιλοτεχνήθηκε από το γλύπτη Γιάννη Μπάρδη και είναι μια δωρεά του αντιπροέδρου των Βραβείων G.Sciacca Ελλάδας και ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη

Δημήτρης Γιαννακούδης
Γραφείο Τύπου G. Sciacca

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close