Search

«15 χρόνια Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca», με δυο εκδηλώσεις στο Hyatt στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca θα πραγματοποιήσουν δύο εκδηλώσεις, προκειμένου να παρουσιάσουν τη δράση των Βραβείων. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Hyatt Regency Hotel στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο
και την Κυριακή, 21 και 22 Μαΐου 2016.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, και ώρα 20:00-22:00, στην αίθουσα «Ball Room 3», θα παραστούν και θα μιλήσουν Έλληνες που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν, όπως η Καθηγήτρια Παλαιοντολογίας ΑΠΘ, Ευαγγελία Τσουκαλά, ο Δρ. Αρχιμανδρίτης Απόστολος Καβαλιώτης, ο ιδιωτικός ερευνητής και Αντιπρόεδρος Ελλάδας G. Sciacca, Γιώργος Τσούκαλης. Με βίντεο θα προβληθούν βραβεύσεις και δηλώσεις των: Γιάννη Σμαραγδή – Σκηνοθέτη, Μίμη Πλέσσα – Μουσικοσυνθέτη, Βασίλη Σπανούλη – Καλαθοσφαιριστή, Αυξέντιου Καλαγκού – Καθηγητή Παιδοκαρδιοχειρουργικής, Autumn de Forest – Ζωγράφος, των παιδιών θαυμάτων που βραβεύτηκαν και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων.

Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης με τίτλο «15 χρόνια Giuseppe Sciacca» κύρια ομιλήτρια θα είναι η βραβευθείσα παγκοσμίως, Αρχαιολόγος – Επικοινωνιολόγος και Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Βασιλική (Βίκυ) Μπαφατάκη, η οποία αφού θα παρουσιάσει τα Βραβεία, θα μιλήσει ακολούθως και θα αναλύσει τη δράση αυτών των Βραβείων και την απήχηση που έχουν προάγοντας τον κοινωνικό – πολιτιστικό εθελοντισμό. Στην συνέχεια θα παρουσιάσει τις δράσεις των Βραβείων στην Ελλάδα, ο Υπεύθυνος Εθιμοτυπίας Εξωτερικού, Αναστάσιος Θοεδωρακέας, ενώ τον λόγο θα πάρει η Υπεύθυνη Εθιμοτυπίας Ελλάδας, Θεανώ Καρατσιουμπάνη και ο Συντονιστής Sciacca Β. Ελλάδας, Γιάννης Μπούτος.

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, και ώρα 16:00-18:00, στην αίθουσα «Affactionato», θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα με τίτλο «Λάμψη ιστορίας: Καμπάνια Sciacca ενάντια στην αρχαιοκαπηλία και υπέρ της διαφύλαξης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς». Κύριοι ομιλητές αυτής της εκδήλωσης θα είναι η Αρχαιολόγος – Επικοινωνιολόγος, Γ.Γ. Sciacca, Βίκυ Μπαφατάκη, ο Ιδιωτικός Ερευνητής και Αντιπρόεδρος Ελλάδας Sciacca, Γιώργος Τσούκαλης, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας, Αθηνά Κωνσταντινίδου, ο Εκδότης Νίκος Καραμανλής και τέλος η Καθηγήτρια Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ. Χρυσούλα Παλιαδέλη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μάρα Τοπαρλάνη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπεύθυνος Εθιμοτυπίας Εξωτερικού G. Sciacca, Αναστάσιος Θεοδωρακέας, ενώ θα προβληθούν βίντεο με δηλώσεις των: Μίμη Πλέσσα – Μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Σμαραγδή – σκηνοθέτη και της Γενικής Διευθύντριας Sciacca Ελλάδας, Φιλολόγου, Κατερίνας Νίκου.

από την Έλενα Παπαχρυσοβέργη

15/5/2016

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close