Search

Πρόταση συμμετοχής στις εκδηλώσεις «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια» από τα Βραβεία Sciacca στον Δήμο Αριστοτέλη

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια» του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη, καταρχάς, στην γενέτειρα του Αριστοτέλη, στα Στάγειρα από στελέχη των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, με επικεφαλής την Γ. Γ. Βίκυ Μπαφατάκη και τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, Αναστάσιο Θεοδωρακέα. Κατά τη διάρκεια του Επετειακού Έτους Αριστοτέλη πραγματώνονται εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα με πρωτοβουλία του Δήμου.

Η επίσκεψη είχε στόχο την εθελοντική συμμετοχή των Βραβείων Sciacca στις εκδηλώσεις προς τιμήν του σπουδαίου φιλοσόφου. Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς και ο Γιάννης Βερβερίδης, Μέλος της Επιτροπής της διοργάνωσης εκδηλώσεων για τον «Αριστοτέλη» υποδέχτηκαν υποδειγματικά τους καλεσμένους και συζήτησαν το πλαίσιο εκδηλώσεων που πρότειναν οι επικεφαλής των Sciacca για το τέλος Αυγούστου.

Δημήτρης Γιαννακούδης, Τάσος Θεοδωρακέας, ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Γιώργος Ζουμπάς, Βίκυ Μπαφατάκη και Έλενα Παπαχρυσοβέργη

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στα Αρχαία Στάγειρα και στον τάφο του Αριστοτέλη που ανακάλυψε ο Αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης, στο Αριστοτέλειο Πάρκο, στην Ολυμπιάδα και στην Ιερισσώ.

Στη φωτογραφία εικονίοζονται ο Τάσος Θεοδωρακέας, η Βίκυ Μπαφατάκη, ο Δήμραχος Γιώργος Ζουμπάς και ο Γιάννης Βερβερίδης

Στην επίσκεψη συμμετείχαν ο project manager της εκδήλωσης, Ιστορικός, Δημήτρης Γιαννακούδης και η Νομικός, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου των Sciacca, Έλενα Παπαχρυσοβέργη.

Γραφελιο Τύπου G. Sciacca
Έλενα Παπαχρυσοβέργη
20,7,2016

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close