Search

Ο αθλητικός σύλλογος «Ποσειδώνας»…τιμά τους αθλητές του!

‘Η ποιότητα του αθλητισμού δεν περνάει κρίση’ είναι το μήνυμα που εμμέσως πλην σαφώς αναδύθηκε από την εκδήλωση του Αθλητικού Συλλόγου «Ποσειδώνας» Ν. Ψυχικού που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του ομώνυμου Δήμου.

Η τιμητική διάκριση τριών σημαντικών αθλητών της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης που ξεκίνησαν από τον «Ποσειδώνα» καθώς και η κοπή της βασιλόπιτας ήταν η ατζέντα της ημέρας. Ο Πρόεδρος του «Ποσειδώνα», Δημήτρης Μαντάος μίλησε σε αθλητές, γονείς και φίλους του για τις διακρίσεις του συλλόγου στην καλαθοσφαίριση, όπως η άνοδος κατηγορίας της ανδρικής ομάδας και ανακοίνωσε το ξεκίνημα ομάδας πόλο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Τρίτων» Αμαρουσίου.

Ο Γενικός Γραμματέας, Κωνσταντίνος Πάσχος μέσα σε κλίμα συγκίνησης απένειμε αναμνηστικά δώρα σε αγαπημένους αθλητές που διακρίνονται στο χώρο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης και ξεκίνησαν την πορεία τους με τη φανέλα του Ποσειδώνα. Τιμήθηκαν οι: Γιάννης Αθηναίου, παίκτης της ΚΑΟ Δράμας, Ηλίας Θεοδώρου παίκτης του Ηλυσιακού και ο Γιώργος Δελής παίκτης του ΑΣΕΔ Δούκα.

Ιδιαίτερη στιγμή, πριν από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, αποτέλεσε η απονομή αναμνηστικών δώρων από τον Τριαντάφυλλο Τσέκο, Αντιπρόεδρο του Ποσειδώνα στις Χρυσές Πρωταθλήτριες Ευρώπης ‘Νεάνιδες’ Υδατοσφαίρισης και αθλήτριες του Αθλητικού Ομίλου «Τρίτων» Αμαρουσίου, Άλκηστις & Ιόλη Μπενέκου, Στεφανία & Ιωάννα Χαραλαμπίδη. Η Πρόεδρος του «Τρίτωνα», Αναστασία Μέτσιου ευχαρίστησε τους παράγοντες του Ποσειδώνα για την τιμή προς τις αθλήτριες τους, οι οποίες με τα χρώματα της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης τίμησαν την Ελλάδα διεθνώς και ευχήθηκε Καλή επιτυχία για την έναρξη του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ποσειδώνα. Την εκδήλωση χαιρέτησε με την παρουσία του ο Τεχνικός Σύμβουλος του Τρίτωνα, Κωνσταντίνος Βλαντής.

Με ιδιαίτερο χειροκρότημα οι παραβρισκόμενοι έδειξαν την αγάπη τους στους προπονητές καλαθοσφαίρισης του Ποσειδώνα, στον Λευτέρη Παπαμιχαήλ που επί 21 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής με σημαντικές διακρίσεις κυρίως στις κατηγορίες παίδων και εφήβων, στους Βαγγέλη Σιταρά και Νίκο Αλεξίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης, ο οποίος τόνισε τη στενή συνεργασία Δήμου και Συλλόγων, ο πρώην Δήμαρχος Ν. Ψυχικού, Παντελής Χαροκόπος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νάντια Σουμπασάκη, Τιτίκα Βακιρτζή και ο Θανάσης Χανακούλας.

Γράφει η Κατερίνα Νίκου (2013) 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close