Search

Στη Ρωσίδα ηθοποιό Olga Sutulova το 1o βραβείο Κινηματογράφου & Θεάτρου (2013) από τα Διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca.

Το Βραβείο καλύτερης νέας ηθοποιού θα παραλάβει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013 στοο Βατικανό, από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, η Ρωσίδα ηθοποιός Olga Sutulova, νικήτρια στην κατηγορία Κινηματογράφου – Θεάτρου έως 35 ετών. Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1980 στην Αγία Πετρούπολη. Είναι ηθοποιός του θεάτρου και του διεθνούς κινηματογράφου. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας κινηματογράφο και υποκριτική.

Πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Waiting Room (δωμάτιο αναμονής). Η αγάπη της για το θέατρο και ο δυναμικός της χαρακτήρας την κάνουν να μεταμορφώνεται στις παραστάσεις και στις ταινίες της και να παρασύρει το θεατή.

Έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Leningrad, ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι, Nirvana, Ρro Lyuboff, Love’s contract, και άλλες. Συνολικά έχει παίξει σε περισσότερες από 40 ταινίες. Είναι παντρεμένη με τον κορυφαίο Ρώσο ηθοποιό της γενιάς του, Evgeny Stychkin.

Με τον σύζυγό της Evgeny Stychkin, διάσημο Ρώσο ηθοποιό

Στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή «ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», υποδύθηκε την γυναίκα του Βαρβάκη και ο σύζυγός της τον Ιβάν, τον στενό φίλο του Βαρβάκη. Μάλιστα, γνωστός κριτικός κινηματογράφου έγραψε «Oι Pώσοι ηθοποιοί Eβγκένι Στίκιν και Oλγκα Σουτούλοβα ‘σκιτσάρουν’ ρόλους που τους κρατάει η μνήμη».

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ανέφερε για την Όλγα μετά την ανακοίνωση της βράβευσής της: «Εξαιρετικά νέα ταλαντούχος ηθοποιός από την Ρωσία, μια χώρα με παράδοση στο θέατρο. Η Όλγα στην ταινία μου ‘Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι’ υποδύθηκε με εκπληκτικό τρόπο την Ρωσίδα γυναίκα του Ιωάννη Βαρβάκη. Χαίρομαι που συνεργάστηκα μαζί της».

Έχει βραβευτεί για τις ερμηνείες της από τη Ρωσική Ακαδημία Τηλεόρασης, ως καλύτερη ηθοποιός για την ταινία Leningrad.

Επίσης, της έχει απονεμηθεί το Triumph Award, ένα μη κυβερνητικό βραβείο, για τη συμβολή της στον Πολιτισμό, και βραβείο τιμής Vera Kholodnaia, για το ρόλο της στην ταινία Noch Svetla.

Με συγκίνηση πληροφορήθηκε τη βράβευσή της, λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που θα παραστώ και θα βραβευθώ από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca. Η ανάδειξη νέων ανθρώπων και η προώθηση του εθελοντισμού είναι κάτι που μας αφορά όλους!”

Την Olga Sutulova στο Βατικανό θα συνοδεύσει ο σύζυγός της, διάσημος ηθοποιός Evgeny Stychkin. Στην εκδήλωση θα παραστούν και εκπρόσωποι του διπλωματικού σώματος της Ρωσίας.

Βίκυ Μπαφατάκη & Κατερίνα Νίκου
Διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca
segreteriagr@premiosciacca.it
www.premiosciacca.it

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close