Search

Επίσκεψη ενημέρωσης στελεχών των Sciacca στην Αν. Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά

Υψηλόβαθμα στελέχη των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, επισκέφθηκαν την Αν. Υπουργό Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να την ενημερώσουν για τις πολυσχιδείς δράσεις των Scuacca, τόσο εκτός, όσο και εντός Ελλάδας. Η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων, Φιλόλογος Κατερίνα Νίκου και ο Αντιπρόεδρος των G. Sciacca Ελλάδας, ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, συνομίλησαν με την Υπουργό για τον Πολιτιστικό, Επιστημονικό και Κοινωνικό Εθελοντισμό, τη διαπολιτισμικότητα και τη φιλία των λαών και τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται ο διεθνής θεσμός των Βραβείων.

Η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσων Sciacca, Κατερίνα Νίκου, η Αν. Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και ο Αντιπρόεδρος Ελλάδας Γιώργος Τσούκαλης

Η Υπουργός ενημερώθηκε για τους σημαντικούς Έλληνες που βραβεύθηκαν και βραβεύονται και πώς μέσω της Ελληνικής παρουσίας προβάλλεται η Eλλάδα παγκοσμίως. Ενημερώθηκε επίσης για το πλαίσιο δράσεων από το ελληνικό παράρτημα, χάρη στο οποίο επισκέπτονται την χώρα μας αξιοσημείωτες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Απευθύνθηκε χαιρετισμός εκ μέρους της Γ.Γ. των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Βίκυς Μπαφατάκη, και οι εκπρόσωποι των Sciacca ευχαρίστησαν την Υπουργό για το ειλικρινές και αμέριστο ενδιαφέρον της, καθώς και για την πρόθεσή της να τεθούν τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Από την Έλενα Παπαχρυσοβέργη

Γραφείο Τύπου Giuseppe Sciacca
22.09.2016

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close