Search

Η ερωτική πρόκληση από τα σημεία του σώματος

Τι κοιτάζουν περισσότερο τα λάγνα μάτια των γυναικών σε ένα ανδρικό κορμί; Ποια είναι τα σημεία του γυναικείου σώματος που μαγνητίζουν το ερωτικό βλέμμα των ανδρών; Ειδικοί αποκαλύπτουν ότι το σημείο του σώματος του αντίθετου φύλου που γοητεύει το βλέμμα αντρών και γυναικών αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα τους.

Ειδικοί αποκαλύπτουν ότι το σημείο του σώματος του αντίθετου φύλου που γοητεύει το βλέμμα αντρών και γυναικών, αποκαλύπτει πτυχές του χαρακτήρα τους. Ποιο σημείο του ανδρικού σώματος προκαλεί περισσότερο την ερωτική πρόκληση και φαντασίωση των γυναικών; Στο ερώτημα απαντά πρόσφατη έρευνα που τα αποτελέσματά της έδειξαν ότι σε ποσοστό 16% οι γυναίκες κοιτάζουν ερωτικά τα οπίσθια του ανδρικού φύλου. Οι πιο ρομαντικές με ποσοστό 14% γοητεύονται από τα μάτια και το βλέμμα τους. Μεγάλο ποσοστό, το 13% στην έρευνα αποδεικνύει ότι το χαμόγελο διεγείρει ιδιαίτερα τις γυναικείες αισθήσεις. Το μυώδες ανδρικό στήθος κατακτά με 9% τη γυναικεία καρδιά, ενώ με 8% ακολουθούν τα μακριά και μυώδη πόδια. Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν παρατηρούν τα ανδρικά χέρια, αφού τα κοιτάζουν σε ποσοστό 7%, ενώ οι δικέφαλοι μύες προκαλούν την προσοχή και τη φαντασία τους τους σε ποσοστό 5%.

Όσο για το ερωτικό βλέμμα των ανδρών; Αεικίνητο παρατηρεί το γυναικείο κορμί και γοητεύεται από ιδιαίτερα σημεία. Οι απαντήσεις των αντρών στην ίδια έρευνα αποδεικνύουν ότι το βλέμμα τους καρφώνεται στο γυναικείο στήθος σε ποσοστό 18%.

Τα μάτια των γυναικών με ποσοστό 14% τους γοητεύει πολύ, ενώ σε πολύ καλή θέση με 12% πλασάρεται στην προτίμησή τους το γυναικείο χαμόγελο. Τα μακριά και λεπτά γυναικεία πόδια κερδίζουν τη ματιά τους με 10%, τα οπίσθια με 9%, τα μακριά μαλλιά 8% και η λεπτή μέση το 7%.

Οι ειδικοί εξηγούν ότι τα σημεία που γοητεύουν τα δυο φύλα από το κορμί του αντίθετου φύλου και αποτελούν ερωτικό κάλεσμα για τους ίδιους, αποκαλύπτουν πτυχές της ψυχοσύνθεσής τους.

Όποιος ή όποια κοιτάζει και προκαλείται ερωτικά από τα οπίσθια του άλλου φίλου σημαίνει ότι είναι άτομο με μεγάλο ερωτικό ενδιαφέρον. Οι άντρες που προσέχουν περισσότερο από μια γυναίκα το στήθος της είναι άτομα που έχουν ανάγκη από τρυφερότητα και ζεστασιά και είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στην αγκαλιά. Οι γυναίκες που παρατηρούν το μυώδες ανδρικό σώμα και κυρίως τους δικεφάλους έλκονται από την περιπέτεια και θεωρούν τον γυμνασμένο άντρα έτοιμο για όλα και ιδανικό εραστή. Η παρατήρηση των ποδιών στο αντίθετο φύλο σημαίνει ότι είναι άτομα με έντονη την επιθυμία της ικανοποίησης σε όλους τους τομείς και με ιδιαίτερη ανάγκη να γοητεύουν. Όταν και τα δυο φύλα γοητεύονται και προκαλούνται ερωτικά από το χαμόγελο του αντίθετου φύλου ερμηνεύεται ότι πρόκειται για εγκεφαλικά άτομα με έντονο ρομαντισμό και ανάγκη να αγαπηθούν και να αγαπήσουν πραγματικά.

Από την Κατερίνα Δεμερίδου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close