Search

Οι Ντόλτσε & Γκαμπάνα ντύνουν την Τσέλσι

Οι γνωστοί Ιταλοί στυλίστες ανέλαβαν να ντύσουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι για τα επόμενα τρία χρόνια. Η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι και το δίδυμο των ιταλών σχεδιαστών Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα… υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο για την ενδυματολογική εικόνα των παικτών της διάσημης Οι δύο σχεδιαστές, οι οποίοι είναι γνωστοί για τις αυστηρές γραμμές τους στην ανδρική ραπτική και το νοτιοϊταλικό στυλ τους, ανακοίνωσαν ότι θα σχεδιάσουν τα επίσημα κοστούμια των πρωταθλητών της Πρέμιερ Λιγκ για τα επόμενα τρία χρόνια.

«Είμαστε μεγάλοι λάτρεις του ποδοσφαίρου, για εμάς σημαίνει υγιή ανταγωνισμό, έντονο πάθος και μεγάλη πειθαρχία», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι Ντόλτσε & Γκαμπάνα. Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία των δύο ιταλών σχεδιαστών με μία κορυφαία ξένη ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς ήδη ντύνουν τη Μίλαν και την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ο Ντομένικο Ντόλτσε μάλιστα, δηλώνει φανατικός οπαδός της Μίλαν και δεν λείπει ποτέ από τους εντός έδρας αγώνες της στο στάδιο Σαν Σίρο του Μιλάνου.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι οικονομικές λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή τους και πρώην προπονητή της Μίλαν Κάρλο Αντσελότι, θα φορούν μπλε κοστούμια, στο χρώμα του συλλόγου, με σακάκια δύο κουμπιών και μπλε κεντημένες γραβάτες.

Οι Ντόλτσε & Γκαμπάνα –ο συνολικός τζίρος πωλήσεων του οίκου μόδας των οποίων την οικονομική χρονιά που έληξε το Μάρτιο ήταν 1,379 δισ. ευρώ– θα σχεδιάσουν τις αποκλειστικές θέσεις του χώρου των φιλοξενουμένων που παρακολουθούν τους αγώνες από τις κερκίδες του γηπέδου της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Χάρη στην παγκόσμια απήχηση που έχουν στους φιλάθλους, οι καλογυμνασμένοι αστέρες του ποδοσφαίρου αποτελούσαν σίγουρο στοίχημα για τους οίκους μόδας, όπως ο Ντόλτσε & Γκαμπάνα, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον των οποίων για το ποδόσφαιρο χρονολογείται από το 2003.
Μάλιστα πριν από το παγκόσμιο κύπελλο της Νότιας Αφρικής, στο οποίο η Ιταλία δεν προχώρησε πέρα από την αρχική φάση των ομίλων, είχαν προσλάβει πέντε ιταλούς ποδοσφαιριστές για τη διαφημιστική εκστρατεία των εσωρούχων τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Ρόιτερ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close