Search

Το θαύμα της αλόης

Πολλοί από εμάς έχουμε στα μπαλκόνια μας το φυτό της αλόης. Γνωρίζατε, ότι η αλόη είναι ένα φυτό που διαθέτει πολλά ευεργετικά συστατικά για τον ανθρώπινο οργανισμό;

Οι καλλυντικές και φαρμακευτικές κρέμες που την περιέχουν είναι εξαιρετικές.

Ο χυμός της, σύμφωνα με τους επιστήμονες και τους ερευνητές κάνει θαύματα και τον συνιστούν ανεπιφύλακτα. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς του πεπτικού συστήματος, όπως η κολίτιδα, τα έλκη και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Η αλόη επιταχύνει την επούλωση, επιδιορθώνει το κατεστραμμένο δέρμα και αυξάνει την ελαστικότητά του. Καθυστερεί την γήρανση του δέρματος, γιατί κρατά την υγρασία του. Ενυδατώνει με τη μεταφορά επιπλέον μαλακτικών συστατικών στο δέρμα, μέχρι και 7 στοιβάδες. Ελαχιστοποιεί τα σημάδια και μπορεί να θεραπεύσει χρόνιες ουλές. Ισορροπεί το pΗ του, λόγω των στυπτικών ιδιοτήτων της και σφίγγει το δέρμα.

Ο χυμός της αλόης, με τις πρωτεΐνες, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, τον ψευδάργυρο, τις βιταμίνες Α, C και Ε, τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, καθώς και τα βασικά λιπαρά οξέα που περιέχει, αποτελεί πολύτιμο συμπλήρωμα διατροφής που χαρίζει λαμπερό και υγιές δέρμα.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close