Search

Πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ | Μήνας αφιερωμένος στο παιδί

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζουμε ακόμα περισσότερα παιδικά χαμόγελα. Στο πλαίσιο των δράσεων της πρωτοβουλίας ΣΤΗΡΙΖΩ και με την υποστήριξη του MAD, αυτές τις γιορτές υποστηρίζουμε το έργο της UNICEF.

Η UNICEF αυτή τη στιγμή διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής βοήθειας στον κόσμο και εκτός από τα τακτικά προγράμματα που διεξάγει, ανταποκρίνεται άμεσα σε καταστάσεις Επείγουσας Ανάγκης για να προασπίσει τη ζωή και τα δικαιώματα των παιδιών.

Προκειμένου να ενισχύσει τη δράση της η Πρωτοβουλία ΣΤΗΡΙΖΩ συγκεντρώνει μέσω της ιστοσελίδας
http://www.stirizw.gr/unicef/ προσφορές για το σκοπό αυτό, στον οποίο θα προστεθούν τα έσοδα από τη φιλανθρωπική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα19:30 μ.μ στο Gazi Music Hall.


2it, 15.50, Demy, Josephine, Dj Kas, Kings, Oge, Rec, Stan, Vegas, Κρυσταλλία και ο Κώστας Μαρτάκης ενώνουν τις φωνές τους για ένα μεγάλο σκοπό. Στηρίζουμε το έργο της UNICEF, ενισχύοντας το πρόγραμμα παιδικού εμβολιασμού της.

Προπώληση προσκλήσεων από την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 μέσω του viva.gr, στο 11876, τα Public, τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, τα Seven Spots και την Παρασκευή 20/12 από τις 13.00 στο χώρο του event.

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://stirizw.gr/concert/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close