Search

Η “μητέρα” που βίαζε επανειλημμένα 8 φίλους του γιου της

Η Courtney Reschke, το 2012, συγκλόνισε την κοινή γνώμη στις ΗΠΑ, όταν αποκαλύφθηκε ότι βίαζε επανειλημμένα 8 φίλους του μεγαλύτερου γιου της.

Αρχικά, η Courtney, αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά οι καταθέσεις των παιδιών ήταν τόσο σοκαριστικές που οι ειδικοί ψυχολόγοι συμφώνησαν ότι δεν μπορούν να είναι ιστορίες που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Μέσω του Facebook, είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του 15χρονου γιου της και μετέπειτα, μέσω του αλκοόλ και ελαφριών ναρκωτικών, οδηγούσε τους εφήβους στο να χάνουν την συνείδησή τους και έτσι τους βίαζε, ενώ πολλές φορές υπό την απειλή μαχαιριού, τους ανάγκαζε να έχουν και μεταξύ τους επαφές.

Απειλούσε τα παιδιά για την ζωή εκείνων αλλά και των οικογενειών τους, και έτσι κατάφερνε να κρατήσει μυστικά τα “πάρτι” που διοργάνωνε σπίτι της. Όμως η παρατηρητικότητα μιας μητέρας, ενός εκ των εφήβων, οδήγησε το νεαρό να αποκαλύψει τα πάντα σε ένα αστυνομικό και έτσι ξετυλίχτηκε το κουβάρι αυτής της νοσηρής υπόθεσης.

Η μητέρα καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, ενώ κατά τη διάρκεια της δίκης, πολλοί από τους έφηβους που κλήθηκαν να δώσουν κατάθεση, χρειάστηκαν ψυχολογική υποστήριξη.

Επιμέλεια: Τζιώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close