Search

Η ιστορία αγάπης των πελαργών Κλεπετάν και Μαλένα!

Κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν πως οι πελαργοί είναι πουλιά που ζευγαρώνουν μόνο μια φορά στη ζωή τους και έχουν ένα ταίρι για πάντα, αλλά αυτοί οι δυο πελαργοί πραγματικά έχουν μια συγκινητική ιστορία αγάπης.

Ο Κλεπετάν είναι ένας αρσενικός πελαργός που ταξιδεύει χιλιάδες χιλιόμετρα, ώστε να επιστρέψει στην ανάπηρη σύντροφό του που δεν μπορεί να πετάξει.

Η ιστορία τους ξεκίνησε πριν από 24 χρόνια, όταν η Μαλένα και ο Κλεπετάν, έφτιαξαν τη φωλιά τους στο χωριό Brodski Varos της Κροατίας. Όμως, ασυνείδητοι κυνηγοί τραυμάτισαν σοβαρά τη Μαλένα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ποτέ ξανά να πετάξει.

Το άτυχο πουλί βρήκε ο Στιέπαν Βόκις, ένας ντόπιος που φρόντισε τη Μαλένα που πλέον δεν μπορούσε να μεταναστεύσει και να πετάξει προς το Νότο όπως κάνουν όλοι οι πελαργοί το χειμώνα.

Αρχικά η σχέση τους έμοιαζε καταδικασμένη, επειδή η Μαλένα δεν μπορούσε να μεταναστεύσει με το σύντροφό της στο τέλος του καλοκαιριού. Ωστόσο, η αγάπη τους κράτησε κάθε χρόνο!

Ο Κλεπετάν αφήνει τη σύντροφό του στα χέρια του Στιέπαν και ακολουθεί τους άλλους πελαργούς στο ταξίδι τους στην Αφρική, επιστρέφοντας πάλι την Άνοιξη.

Ωστόσο, η αγάπη αυτών των γλυκών πελαργών κράτησε και δεν έχει σβήσει εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες. Ο πελαργός πάντα επιστρέφει στη σύντροφό του για να της δείξει την αγάπη και την αφοσίωση του!

Πηγή: sigmalive.com, tilestwra.com

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close