Search

Κοινωνική Στήριξη: Άξιοι άνθρωποι, σημαντικά έργα κάνουν!

Για μία χρονιά ακόμη, ο Σύλλογος “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ” της Αναβύσσου, πραγματοποίησε την μεγάλη Πασχαλινή γιορτή για τα παιδιά των Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας, από oλόκληρη την Αττική και όχι μόνο, παρουσία των Δημάρχων, Σαρωνικού, Γιώργου Σωφρόνη και Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη, στις πόλεις των οποίων εδρεύουν η Στέγη Λαγονησίου, το ίδρυμα”ΑΡΓΩ” από τα Καλύβια Θορικού και η Παιδόπολις Αγίου Ανδρέα Αλίμου. Μέσα στις κατάμεστες από παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς και συνοδούς των παιδιών, κεντρικές μεγάλες αίθουσες του “ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ” στην Βάρκιζα, η Πρόεδρος της Κοινωνικής Στήριξης, Αναστασία Τσιακάλου και οι συνεργάτιδές της κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισαν τους δύο Δημάρχους και τους λοιπούς επίσημους προσκεκλημένους, οι οποίοι έδωσαν, για μία φορά ακόμη, το “παρών” στην καθιερωμένη πλέον Πασχαλινή αυτή Εορτή, συνεισφέροντας ταυτόχρονα και με κάθε τρόπο, στην επίτευξη των στόχων της προσπάθειας αυτής.

Όπως ανέφερε στον χαιρετισμό της η κυρία Τσιακάλου, “Είναι η Γιορτή που όλοι περιμένουν κάθε τέτοια εποχή κατά την διάρκεια της οποίας όλος αυτός ο όμορφος χώρος, γεμίζει με μικρούς αγγέλους, αγκαλιές, χαμόγελα και αγάπη”. Στην σύντομη, πλην, μεστή ουσίας ομιλία της, ευχαρίστησε “από καρδιάς” όλους αυτούς που τους στηρίζουν και τους εμπιστεύονται για το έργο που κάνουν, καθώς και την Ορχήστρα της Πολεμικής Αεροπορίας με τον Διευθυντή της, Σμηναγό, Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο, που “έντυσαν” μουσικά την εκδήλωση.

Ευχαριστίες, επίσης, εξέφρασε στην ΑΜΚΕ “ΑΙΓΕΑΣ” και όλως ιδιαιτέρως στον εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο, χαρακτηρίζοντάς τον Ευεργέτη της Κοινωνικής Στήριξης αλλά και της Πατρίδας μας, στην επίτιμη Πρόξενο της Κύπρου στην Ελβετία, Βεατρίκη Δημητριάδη Πάουερ, στην ΈφηΘεοχαροπούλου, Πρόεδρο της Ένωσης Ελληνίδων Κυριών της Γενεύης, καθώς στην διεθνούς φήμης εικαστικό,γλύπτριά μας, Χριστίνα Σαραντοπούλου, τον επιχειρηματία στον καλλιτεχνικό χώρο, Γιάννη Σολδάτο, όπως και τους καλλιτέχνες Μπο, Αμαρυλλίς, Δημήτρη Καραδήμο και Θοδωρή Κατσαφάδο, που τους συνδράμουν, πάντα αφιλοκερδώς, στις γιορταστικές τους εκδήλώσεις.

H πρόεδρος της “Κοινωνικής Στήριξης” Αναστασία Τσιακάλου ανάμεσα στα δραστήρια μέλη του Δ.Σ.

Στη συνέχεια κάλεσε τον δήμαρχο Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και τον δήμαρχο Σαρωνικού, Γιώργο Σωφρόνη στο βήμα, οι οποίοι συνεχάρησαν την Κ.Σ. για το πολυσχιδές ανθρωπιστικό της έργο και ευχήθηκαν η Ανάσταση του Κυρίου να έλθει μέσα σε ατμόσφαιρα Ειρήνης, Αγάπης και Προόδου για όλους. Αμέσως μετά, η Αναστασία Τσιακάλου κάλεσε τις κυρίες, Λίλα, Γιούλα και Ρένα Τσακαλάκη,προκειμένου να τις τιμήσουν για το έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνουν προς τον Συνάνθρωπο.Τις προαναφερθείσες κυρίες τις χαρακτήρισε “Ξεχωριστούς ανθρώπους, δυναμικές, δημιουργικές και χαρισματικες”. Μεγάλη ήταν η παρουσία των Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας και Ειδικής Αγωγής και στην φετεινή Πασχαλινή Γιορτή της Κ.Σ. Ανάμεσά τους, η Παιδόπολις “Καλός Ποιμένας” Καμινίων Πειραιά, η Στέγη Θηλέων “ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” Παλαιού Φαλήρου, ο Σύλλογος “ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ” , Παράρτημα Παλ.Φαλήρου, το ΠΙΚΠΑ Βούλας, η Στέγη κοριτσιού “ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ” από την Νέα Κηφισιά, το Ιδρυμα Προστασίας Κωφαλάλων από την Δροσιά Αττικής, το “ΑΡΓΩ” από τα Καλύβια

Θορικού, η Στέγη Λαγονησίου, η Παιδόπολις “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” από τον Άλιμο κ.α. Στο σημείο αυτό αξίζει ιδιαίτερης μνείας, η παρουσία του Εισαγγελέα Εφετών, Νικόλα Ποιμενίδη, ο οποίος έχει ορισθεί από το Υπουργείο Δικαιοσύνης Πρόεδρος των Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας. Ο κος Ποιμενίδης, όπως πληροφορηθήκαμε, ήταν εκεί, προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τα παιδιά και να συγχαρεί την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της “Κοινωνικής Στήριξης” για το έργο που επιτελούν όλα αυτά τα χρόνια. Λίγο πριν κλείσουμε, να αναφέρουμε πως, την όμορφη αυτή Γιορτή, πέραν των ήδη αναφερθέντων, τίμησαν με την παρουσία τους οι: Κατερίνα Γκούμα, Αντιδήμαρχος Σαρωνικού, Όλγα Κετσέογλου, Πρόεδρος της Κοινότητας Αναβύσσου, Χρήστος Τσιγαρίδας Ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδροι Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων της ευρύτερης περιοχής, ο γνωστός για την αδιάκοπη στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Κ.Σ., επιχειρηματίας, Βασίλης Πετρόπουλος, η Τατιάνα Τσαραμιάδου, οικογενειακή σύμβουλος και Δ/ντρια του Παιδικού Παν/μίου, καθώς και οι κυρίες Ηλιάννα Στέγκου, Άννα Παλάση, Μάτα Λιούμη, Κατερίνα Δάβαρη, Πόπη Κατσηγιάννη, Φούλη Ελευθεριάδου και Ανθή Αναγνώστου. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι, οι διοργανωτές της εκδήλωσης είχαν φροντίσει ώστε όλα τα παιδιά να πάρουν τα δώρα τους, μαζί με ένα μεγάλο Πασχαλινό αβγό και μία όμορφη λαμπάδα.

Από αριστερά, Χρήστος Τσιγαρίδας, Ανδρέας Κονδύλης, Γιώργος Σωφρόνης, Αναστασία Τσιακάλου, Χριστίνα Σαραντοπούλου, Πέτρος Τσιάκαλος.

Η Αμαρυλλίς με μικρούς θαυμαστές της.

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με την Αναστασία Τσιακάλου και τα παιδιά της Παιδόπολις “Άγιος Ανδρέας” Αλίμου.

Ο τραγουδιστής Μπο, επί τω έργω.

Από αριστερά, ο Εισαγγελέας Εφετών Νικόλαος Ποιμενίδης, Αναστασία Τσιακάλου, οι καλλιτέχνες Κατσαφάδος, Αμαρυλλίς και Μπο και η Ίνα Χανδρινού.

Ο Δήμαρχος Αλίμου με τις κυρίες Βιβή Θεοδοσίου και Λίτσα Κολυβά, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα του Συλλόγου “Φίλοι του Ερυθρού Σταυρού” παράρτημα Παλαιού Φαλήρου.

Από αριστερά, Νικόλας Κονταρίνης, Αναστασία Τσιακάλου, Ανδρέας Κονδύλης και Πέτρος Τσιάκαλος.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης, η σύζυγός του Βανίτα με την Τατιάνα Τσαραμιάδου.

Γράφει η Τζώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close