Search

Ο εκατομμυριούχος Fredrik και ο σύντροφος του απέκτησαν δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας

Το αστέρι της εκπομπής Million Dollar Listing New York, Fredrik Eklund, και ο σύζυγος του, Derek Kaplan, στις 28 Νοεμβρίου 2017, καλωσόρισαν στη ζωή τους τα δίδυμα παιδιά τους, την Milla και τον Fredrik Jr, που απέκτησαν μέσω παρένθετης μητέρας.

Ο Fredrik μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ίδιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Milla, ενώ ο σύζυγος του, Derek, είναι ο βιολογικός πατέρας του Fredrik Jr.

Ο Derek και ο Fredrik έκαναν τηλεοπτικό γάμο το 2013. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο People, ο Fredrik,  δήλωσε πως, «πάντα ήθελε να δημιουργήσει την δική του οικογένεια και να αποκτήσει τα δικά του παιδιά».

Το 2015, προσπάθησαν ακόμη δύο φορές να γίνουν γονείς, με την μέθοδο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αλλά δυστυχώς και οι δύο παρένθετες απέβαλαν. Τα πράγματα τελικά άλλαξαν για τον Derek και τον Fredrik με μια άλλη γυναίκα να τους χαρίζει το δώρο που τόσο επιθυμούσαν.

Ο Derek κάποτε, υπήρξε δωρητής σπέρματος για ένα ζευγάρι λεσβίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και γεννήθηκε ένα αγοράκι ονόματι Kai, σήμερα είναι 7 ετών. Μάλιστα, ο αστέρας της τηλεόρασης, Fredrik, είπε πως αγαπά τον Kai σαν δικό του παιδί.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να μην αποκαλύψει την ταυτότητα της παρένθετης μητέρας και δεν είναι γνωστό εάν η ίδια γυναίκα δώρισε το ωάριο της για την γονιμοποίηση των εμβρύων.

Επιμέλεια: Τζιώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close