Search

Με την ελληνική συμμετοχή του Δημήτρη Μπαφατάκη έγινε το ταξίδι του Eleven στην Γενεύη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι των 11 παιδιών απο όλο τον κόσμο, που επελέγησαν για το Eleven στην Γενεύη, οπού βρέθηκαν για τρεις ημέρες ανάμεσα σε θρύλους του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ανάμεσα τους υπήρχε και ένα Θρακιώτικο αστέρι, ο Δημήτρης Μπαφατάκης απο την Ξάνθη.

Ο 14χρονος Δημήτρης, βρέθηκε στην Γενεύη μαζί με άλλα 10 παιδιά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα τριήμερο που κάθε παιδί θα ήθελε! Πέρα απο την γνωριμία τους με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως οι Ροναλντίνιο, Φίγκο, Καφού και άλλα μεγάλα ονόματα, είχαν την μεγάλη ευκαιρία να πατήσουν στο χορτάρι μαζί τους!

Τα παιδιά, αν και αρχικά δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους, δεν χρειάστηκαν και πολύ για να γίνουν αχώριστα, και να ζήσουν την κάθε στιγμή αυτής της μεγάλης εμπειρίας.

Οι ημέρες των παιδιών ήταν γεμάτες με πλούσιες δραστηριότητες που τα βοήθησαν να έρθουν πιο κοντά και να δημιουργήσουν πραγματικές φιλίες. Δραστηριότητες που τα έκαναν να καταλάβουν ότι μέσω της στήριξης στον διπλανό, η ομάδα μπορεί να προχωρήσει!

Άλλωστε γι’ αυτό το μότο της δράσης του Eleven είναι: «Μια μπάλα μπορεί να αλλάξει τον κόσμο»!

Οι μικροί αστέρες, έζησαν στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες μέσα τους!

Πηγή: sportsaddict.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close