Search

“Ο περίεργος θάνατος της ηθοποιού Marilyn Monroe”

Σε γράμμα της προς την Marilyn Monroe, η μικρότερη αδερφή των John F. Kennedy και Bobby Kennedy, η Jean Kennedy Smith έγραψε πως η διάσημη ηθοποιός της εποχής και ο Bobby Kennedy είναι ζευγάρι. Επίσης η Jean προσκαλούσε την Marilyn να τους επισκεφτεί στην οικία Kennedy.

Στις αρχές της δεκαετίας του ‘60 ο διευθυντής του FBI, Edgar Hoover, προσπαθούσε μετά μανίας να αποδείξει πως ο Bobby Kennedy και η Marilyn Monroe είχαν εξωσυζυγική σχέση. Οι προσπάθειες του δεν απέδωσαν καρπούς. Την περίοδο που ο Kennedy και η Monroe φέρεται να είχαν σχέση, ο Bobby Kennedy ήταν παντρεμένος και είχε 11 παιδιά.

Σε βιβλίο με όνομα “ Ο περίεργος θάνατος της Marilyn Monroe”, ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της Monroe είναι ο Bobby Kennedy. Συγγραφέας του βιβλίου, ο Frank Capell, βρισκόταν σε συνεχή παρακολούθηση από το FBI και τα είχαν τοποθετηθεί κοριοί στα τηλέφωνα του.

Στο βιβλίο του Capell αναφέρεται πως, ο Bobby Kennedy υποσχέθηκε να χωρίσει με την γυναίκα του για να ζήσει με την Monroe και όταν τελικά δεν το έκανε η Monroe τον απείλησε πως θα δημοσιοποιήσει την εξωσυζυγική τους σχέση.

Ο Capell ήταν ένας συντηρητικός συγγραφέας και αντί-κομουνιστής και στο βιβλίο του αναφέρει πως ο Bobby Kennedy χρησιμοποίησε την “Κομουνιστική συνωμοσία” ώστε ο θάνατος της Monroe να φανεί σαν αυτοκτονία.

H σκανδαλώδης ερωτική σχέση της Μέριλιν Μονρόε με τα αδέρφια Κένεντι επιβεβαιώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016.

από τον Γιώργο Μαράτση

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close