Search

«3on3 Spartan Basketball Tournament» Τουρνουά μπάσκετ ετοιμάζουν οι φοιτητές στη Σπάρτη

Το τουρνουά μπάσκετ «3on3 Spartan Basketball Tournament» διοργανώνει ο φοιτητικός σύλλογος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου της Σπάρτης και πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Κορτέσης, ο Δημήτρης Μίαρης και ο Νίκος Μητρόπουλος, φοιτητές του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρησης Αθλητισμού. Σκοπός του επιχειρήματος αυτού είναι η ανάπτυξη του Αθλητισμού στη Σπάρτη. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, που τους παραχώρησε ο Δήμος, επί της οδού Επισκόπου Βρεσθένης 29. Δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν μέχρι και 15 Μαΐου και το εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ ανά ομάδα.

Η ανεκτίμητη αξία του να έχεις δεν βρίσκεται στο να αποκτάς ολοένα και περισσότερα αγαθά. Αντίθετα, αυτό που αξίζει να κερδίζει και να αποκτά κανείς, είναι εμπειρίες… αυτές αναζητά και το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σπάρτης.

Τα παιδιά έχουν μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια για εκείνη την ημέρα, με απώτερο σκοπό να ενδυναμώσουν το ένστικτο αλλά και τις υποδομές του αθλητισμού στο νομό Λακωνίας. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά δώρα, ενώ η νικήτρια ομάδα θα λάβει χρηματικό έπαθλο! Οι διοργανωτές του τουρνουά, δεν ξέχασαν, φυσικά, την δεύτερη και την τρίτη ομάδα, οι οποίες θα κερδίσουν τα δικά τους δώρα.

Όλοι οι αγώνες σύμφωνα με πληροφορίες θα κατευθύνονται από επαγγελματίες διαιτητές. Όπως αναφέρουν μέλη της ομάδας του Πανεπιστημίου θα υπάρχουν νοσηλευτές για την παροχή πρώτων βοηθειών, ώστε να διεξαχθούν ασφαλείς αγώνες. Με οδηγό το αντικείμενο σπουδών τους, επιχειρούν να ”αναστήσουν” τον ερασιτεχνικό Αθλητισμό της Σπάρτης και να τον κάνουν αντάξιο της Αθήνας. Η αγάπη τους για τον αθλητισμό δεν σταματάει εκεί που τους επιτρέπουν τα δεδομένα που υφίστανται στην περιοχή αλλά οι ίδιοι θέλουν να βάλλουν… τη δική τους σφραγίδα.

από την Μαρία Λινάρδου 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close