Search

Vortex, μια ταινία μικρού μήκους με τον Mauricio Kuri

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Mauricio Kuri, εξηγεί ότι το Vortex πραγματεύεται την εξάρτηση από την τεχνολογία που άρχισαν να αναπτύσσουν οι άνθρωποι στην Αμερική των 90’s. Πρωταγωνιστής είναι ένας αποξενωμένος από την κοινωνία άνδρας που αγνοεί το τι συμβαίνει έξω από το ετοιμόρροπο διαμέρισμα του στο Burbank της California. Την πλασματική του ηρεμία έρχεται να χαλάσει μια σειρά από σουρεαλιστικά γεγονότα, και ο πρωταγωνιστής μας θα βρεθεί σε μια κατάσταση εσωτερικής διένεξης. Ο ήρωας μας θα πρέπει να καταλάβει αν όντως αυτή η παράνοια που ζει είναι πραγματικότητα ή κάποιο άρρωστο παιχνίδι που παίζει το ίδιο του το μυαλό. Αυτή η ταινία μικρού μήκους θα γυριστεί εξ’ολοκλήρου στην California.

Ποιός είναι όμως ο Mauricio Kuri;

Ο Mauricio είναι ένας ηθοποιός και σκηνοθέτης με καταγωγή από το Μεξικό. Το 2012, στην μικρή ηλικία των 15 ετών πήρε μέρος στην ταινία «For Greater Glory», μαζί με τους Andy Garcia, Eva Longoria και Peter O’Toole. Το Vortex θα είναι το δεύτερο σκηνοθετικό του εγχείρημα καθώς το 2015 σκηνοθέτησε την ταινία μικρού μήκους «Lucendi».Το 2017 ο Kuri πήρε το βραβείο Κινηματογράφου από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca.

από τον Γιώργο Μαράτση

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close