Search

Ποιός είναι ο επόμενος; Μια ταινία με γρήγορη δράση και έναν αναπάντεχο ήρωα

Ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι μπροστά στο ζεστό τζάκι μιας εξοχικής κατοικίας, μια επέτειος γάμου, η τέλεια απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Αυτές οι όμορφες εικόνες θα μετατραπούν σε λουτρό αίματος όταν μασκοφόροι αρχίζουν να σκοτώνουν τα μέλη της οικογένειας Davidson ένα προς ένα.

Σε σκηνοθεσία του Adam Wingard, το “You’re next” είναι ένα splatter που υπόσχεται γρήγορη δράση, απρόσκλητους επισκέπτες, και φυσικά το σήμα κατατεθέν του είδους : πολύ αίμα.

The Animals will hunt you

Οι τρεις δράστες, το πρόβατο, η τίγρης και η αλεπού, είναι εξοπλισμένοι με τσεκούρια, τόξα και βέλη και μια απαράμιλλη θέληση να σκοτώσουν κάθε μέλος της οικογένειας με οποιοδήποτε κόστος.

Οι ταυτότητες των μασκοφόρων εκτελεστών και τα κίνητρα τους παραμένουν κρυφά. Όμως ποιος θα είναι αυτός που θα σώσει την άτυχη αυτή οικογένεια από τον σίγουρο θάνατο; Η Erin, σύντροφος του Caspian Davidson, θα είναι η ηρωίδα της ταινίας και η μόνη που είναι αρκετά ψύχραιμη για να έρθει αντιμέτωπη με τους φόβους της, αλλά και με τους μασκοφόρους που απειλούν εκείνη αλλά και την οικογένεια της.

γράφει ο δημοσιογράφος Γιώργος Μαράτσης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close