Search

Η Autumn de Forest εκθέτει τα έργα της και στηρίζει τα παιδιά με προβλήματα όρασης

Stone Harbor, NJ, 22 Αυγούστου 2018 – (PR.com)—Ειδική έκθεση Ζωγραφικής οργανωμένη στην Φιλαδέλφεια για το Helen L. Diller Vacation Home For Blind Children. (Οίκος για παιδιά με προβλήματα όρασης).

Εδώ και 10 χρόνια, το παιδί θαύμα στην τέχνη, Autumn de Forest χρησιμοποιεί το ταλέντο της για να καλυτερέψει τον κόσμο, διαδίδοντας με πάθος το μήνυμα της σημαντικότητας της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και διδασκαλίας σε παιδιά. Με την έκθεση της «Labor Day» («μέρα εργασίας»), η οποία θα διαρκέσει ένα Σαββατοκύριακο στο Ocean Galleries στο Stone Harbor, NJ, η Autumn θα εργαστεί με παιδιά από το Helen L. Diller Vacation Home for Blind Children (σπίτι για παιδιά με προβλήματα όρασης) (Avalon, NJ), προσφέροντάς τους μια μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία να δουλέψουν μαζί της  δημιουργώντας έργα τέχνης που θα βοηθήσουν στην συλλογή χρημάτων για το Diller Home.

Η μικρή καλλιτέχνιδα θα εμφανιστεί στα Ocean Galleries λόγω του Labor Day weekend. Η έκθεσή της, “Autumn de Forest- The Power of She”, είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 10:00 μ.μ. από την Παρασκευή 31 μέχρι και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, και 10:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου. Όλα τα έργα τέχνης της στην νέα της σειρά έχουν ζωγραφιστεί ειδικά για αυτό το γεγονός και θα είναι διαθέσιμα για απόκτηση.

Στην διάρκεια των τριών τελευταίων επισκέψεών της στο Ocean Galleries, η Autumn έχει περάσει πολύ από τον χρόνο της στο Diller Vacation Home for Blind Children και τα παιδιά που συμμετείχαν στην θερινή κατασκήνωση έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της.

To Helen L. Diller Vacation Home for Blind Children στο Avalon, NJ προωθεί μια παραθαλάσσια απόδραση για παιδιά με προβλήματα όρασης πάνω από 40 χρόνια. Για οκτώ βδομάδες κάθε καλοκαίρι, το Diller Vacation Home λειτουργεί μια κατασκήνωση, η οποία προσφέρει σε πολλά παιδιά την ευκαιρία να έχουν την πρώτη τους εμπειρία με την επαφή της άμμου στα δάχτυλα των ποδιών τους ή την γεύση του αλατόνερου στα χείλη τους. Η υποστήριξη του Home στηρίζεται από τον εθελοντισμό, τις επιχορηγήσεις, γενναιόδωρες δωρεές και κοινωνικές οργανώσεις.

Όταν η Autumn έμαθε ότι αυτήν τη χρονιά η έκθεση του Stone Harbor θα είναι διαφορετικές ημερομηνίες από εκείνες της θερινής κατασκήνωσης του οίκου, ζήτησε να βρεθεί τρόπος να επισκεφτεί κάποια από τα παιδιά του προγράμματος. Το προσωπικό του Diller Vacation Home έκανε ειδικές προετοιμασίες με τον συνεργάτη του, τον οίκο St. Lucy Day School for Children με Visual Impairments στην Philadelphia (για παιδιά με προβλήματα όρασης στην Φιλαδέλφεια) (4251 L Street) έτσι ώστε η Autumn να μπορέσει να συναντηθεί με μερικούς από τους μαθητές, οι οποίοι πήραν μέρος στην κατασκήνωση του Diller Home το περασμένο καλοκαίρι.

“Ήταν χαρά μας να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες της Autumn και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζει να υποστηρίζει τις οργανώσεις μας”/, είπε η Monica Coskey, η οποία εξυπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για το Diller Home. «Η ζεστασιά και η συμπόνια της Autumn αποτελεί πάντα έμπνευση για τα παιδιά και γνωρίζουμε πως οποιοδήποτε είδος έργου τέχνης δημιουργήσουν θα είναι ιδιαίτερο. Το Diller Home έχει συνεργαστεί στενά με τον οίκο του St. Lucy αυτά τα χρόνια, από τότε δηλαδή που πολλά παιδιά του σχολείου έκαναν διακοπές στο Diller Home. Είμαστε ευγνώμονες στον οίκο του St. Lucy, που μας παρέχει τον χώρο για αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση και ξέρουμε ότι τα παιδιά θα απολαύσουν την εμπειρία τους με την Autumn».

Παρά την απίστευτα εξελιγμένη δουλειά της Autumn, που την έβαλε στον χάρτη από τότε που ήταν μόλις 5 χρονών, η Autumn έχει χρησιμοποιήσει με συνέπεια το χάρισμά της, με σκοπό να βοηθήσει τους συνανθρώπους της. Εκτός από την βοήθεια που έχει προσφέρει στο Diller Blind Home στην διάρκεια των τελευταίων της επισκέψεων, εργάστηκε πάνω σε ένα ειδικό έρανο για να βοηθήσει στη συλλογή χρημάτων για τα θύματα της Sandy, όταν επέστρεψε από την γκαλερί το 2013, αμέσως μετά την τρομακτικό κατακλυσμό.

Μέσα από τα έργα της, έχει βοηθήσει να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα για την προσπάθεια ανακούφισης στο Haiti, βιότοπο της Ανθρωπότητας, το American Red Cross, καθώς και πολλές άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις. Επιπλέον, το φιλανθρωπικό της ίδρυμα έχει συμβάλει με παραπάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια για να βοηθήσει τους λιγότερο τυχερούς.

Το 2015, η Autumn έχει αναγνωριστεί για τον φιλανθρωπικό χειρισμό του ταλέντου της, όταν έλαβε το βραβείο Ζωγραφικής και Τέχνης από το International Giuseppe Sciacca, βραβείο κύρους που παρέλαβε στην Ρώμη. Στην διάρκεια της επίσκεψής της στην Ιταλία, η Autumn είχε την τιμή να έχει μία ιδιωτική συνάντηση με τον Πάπα Francis, στον οποίο παρουσίασε το έργο της “Resurrection” («Ανάσταση»), το οποίο αυτή τη στιγμή είναι κρεμασμένο στους τοίχους του Βατικανό.

Η ιδιαίτερη έκθεση ζωγραφικής της Autumn με τα παιδιά από το Diller Blind Home θα βρίσκεται στον οίκο του St. Lucy από τις 12:00 μ.μ. την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018. Τα έργα δημιουργήθηκαν στην διάρκεια της συνεδρίας που θα είναι μέρος του Live Action του Barefoot Ball 2018, που θα παραβρεθεί εκεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο Windrift Hotel στο Avalon, NJ.

Η έκθεση “Autumn de Forest- The Power of She” ανοίγει την Παρασκευή 31 Αυγούστου μέχρι και την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Stone Harbor, NJ τοποθεσία της Ocean Galleries. Η Autumn θα είναι στην γκαλερί για να υπογράψει την αγορά των έργων της και όλα τα έργα είναι διαθέσιμα για απόκτηση.

Εκτός από την εντελώς ασυνήθιστη συλλογή των έργων και των κορνιζών, το Ocean Galleries προσφέρει επίσης, πλήθος χειροποίητων χειροτεχνιών από ντόπιους, θρησκευτικούς και εθνικούς καλλιτέχνες της Αμερικής, όπως γυαλί, κεραμικά, κοσμήματα και έπιπλα.

Καθιερωμένο από το 1986, το Ocean Galleries είναι διακεκριμένη συλλογή έργων τέχνης και παρουσιάζει εθνικούς και ντόπιους καλλιτέχνες, πρωτότυπα και αναπαραστάσεις έργων: με σκοπό την προσωπική σύσταση της πελατείας μας στους καλούς καλλιτέχνες και τα πολυπόθητα έργα τέχνης τους. Το Ocean Galleries θεωρείται Με το πέρασμα των χρόνων, η γκαλερί έχει αποκτήσει εθνικό χαρακτήρα γνωστή για την φιλοξενία φημισμένων καλλιτεχνών, όπως ο Peter Max, Josef Kote, Autumn de Forest, Romero Britto, Charles Fazzino, Graham Nash, Ringo Starr, Hessam, Aldo Luongo, Jane Seymour, Don Hatfield, Howard Behrens, Jiang, Wyland, Viktor Shvaiko, Sam Park και πολλοί ακόμη. Ως ένας θρησκευτικός και εθνικός έμπορος σε ιδιώτες και εταιρικούς συλλέκτες, το Ocean Galleries προωθεί καλλιτέχνες με ασυνήθιστες ικανότητες και καθορισμένη αξία, ενώ εκπαιδεύονται με τα υψηλότερα δεδομένα, αξιοπιστία και ακεραιότητα σε σημείο που θα αισθάνονται την ατμόσφαιρα άνετη και ανεπιτήδευτη.

γράφει η Δάφνη Θεοδωρακέα 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close