Search

Βραβείο Μουσικής 2018 στην 12χρονη σοπράνο Tiara Abraham

Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ σου αγγελική φωνή, τότε σίγουρα σου έχει διαφύγει αυτό το δωδεκάχρονο θαύμα, ονόματι Tiara Abraham. Ξεκίνησε να τραγουδά σε ηλικία μόλις 4 ετών, και πλέον θα μπορούσε κανείς να πει ότι αποτελεί η ίδια το δικό της κεφάλαιο σε βιβλία σοπράνο και όπερας…

Η Tiara είναι το μικρότερο παιδί – θαύμα της οικογένειας Abraham. Μόλις στα 4 της χρόνια έγινε μέλος της MENSA, με σκορ 99% ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός της, Tanishq, σκόραρε 99,9%.

Στα 7 της χρόνια, ξεκίνησε να φοιτά στο κολέγιο, όπου τα μαθήματα που επέλεξε δεν ήταν άλλα από τη γλώσσα και τη… μουσική! Μέσα σε διάστημα μικρότερο των 4 χρόνων, είχε ολοκληρώσει περίπου 10 κολεγιακά μαθήματα. Πλέον, παρακολουθεί εντατικά μαθήματα στο σπίτι, ώστε να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το σχολείο για να μπορεί να θεωρείται κανονική φοιτήτρια.

Το αγαπημένο της μάθημα είναι, φυσικά, η μουσική, αλλά απολαμβάνει πολύ και τα μαθηματικά, οπότε σκοπεύει να επικεντρώσει τις σπουδές της σε αυτούς τους δύο κλάδους.

Έχει ταξιδέψει σε διάφορες γωνιές του κόσμου, για να… ταξιδέψει όσους βρέθηκαν κάτω από τη σκηνή με τη μαγική φωνή της. Ενδεικτικά, έχει τραγουδήσει δύο φορές στο Carnegie Hall, στο Musikverein της Αυστρίας, στο Sharjah στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στο Nashville, TN και στο Kansas City, KS, Sacramento, CA, για πλήθος που κυμαίνεται από 100 έως 4.200 άτομα.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Winter Nightingale», που περιέχει τις δικές της δημιουργίες, εμπνευσμένες από μερικά κλασικά κάλαντα και τραγούδια διακοπών, και μπορείς να τα ακούσεις στα αγγλικά, ισπανικά, ιταλικά, γερμανικά, λατινικά και γαλλικά.

«Όταν μεγαλώσω, θέλω να είμαι κλασσική τραγουδίστρια της όπερας»

Σε ηλικία 7 ετών: live ζωντανή ραδιοφωνική συνέντευξη και παράσταση

Σε ηλικία 8 ετών: σειρά από live τηλεοπτικές παραστάσεις

Σε ηλικία 9 ετών: σολίστ CARNEGIE HALL (νεώτερος φωνητικός κλασσικός σολίστας που θα εμφανιστεί στο Carnegie Hall)

Σε ηλικία 9 ετών: ζωντανές τηλεοπτικές παραστάσεις

Σε ηλικία 10 ετών: δώρισε 1300 δολάρια σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ως πάρτι γενεθλίων για τα 10α γενέθλιά της

Σε ηλικία 10 ετών: προσκεκλημένη για συναυλία της αμερικανικής πρωταθλήτριας Gala – Stern Auditorium – αίθουσα Karnegie

Σε ηλικία 10 ετών -> παράσταση στον διεθνή χώρο «Sharjah International Children’s Reading Festival» – 1 ώρα ατομική συναυλία για τρεις μέρες

Σε ηλικία 10 ετών: προσκεκλημένη ομιλήτρια στο διεθνές φεστιβάλ παιδικής ανάγνωσης του Sharjah

Σε ηλικία 10 ετών: προσκεκλημένη και κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση TEDx- ζωντανές τηλεοπτικές παραστάσεις

Σε ηλικία 10 ετών:”Winter Nightingale” -DEBUT CD σε παγκόσμιο επίπεδο – 9 τραγούδια σε 6 γλώσσες – ο μεγαλύτερος πολυγλωσσικός καλλιτέχνης

Σε ηλικία 11 ετών: προσκεκλημένη για διεθνή σύμβαση Phi Theta Kappa με 4.000 συμμετέχοντες – τραγουδίστρια του Εθνικού ύμνου.

Σε ηλικία 11 ετών: προσκεκλημένη ερμηνεύτρια στο The Steve Harvey Show.

Γράφει η Ηρώ Σιδέρη 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close