Search

Είσαι γεννημένη μοναδική, μην πεθάνεις σαν άλλο ένα αντίγραφο – μια προειδοποίηση για τα κορίτσια.

Η απομίμηση, οδηγεί στο θάνατο της ψυχής και της προσωπικότητας.

Ο κάθε ένας από εμάς είναι είναι ένα ανεκτίμητο δώρο της δημιουργίας, κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο. Έτσι, ως ενήλικες, έχουμε ο καθένας τη δική του προσωπικότητα και τα δικά του χαρακτηριστικά. Όμως, πολλοί νέοι άνθρωποι προσπαθούν να αντιγράψουν τους άλλους.

Ζήσε τον εαυτό σου και απόλαυσε τη ζωή

Η νύξη του «Είσαι γεννημένη μοναδική, μην πεθάνεις σαν άλλο ένα αντίγραφο» είναι επίπληξη αλλά είναι και προειδοποίηση για τον άνθρωπο. Πράγματι, ο κάθε άνθρωπος είναι γεννημένος με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα, οπότε μην μιμείσαι κάτι που θα σε οδηγήσει να χάσεις κομμάτι του εαυτού σου. Αυτό, οδηγεί στο θάνατο της ψυχής και της προσωπικότητας. Σήμερα, οι νέοι άνθρωποι και ειδικότερα οι νέες γυναίκες, δεν τολμούν να ζήσουν με τους εαυτούς τους. Μιμούνται ένα είδωλο, ένα παραφουσκωμένο πρότυπο.

Η απομίμηση μπορεί καμιά φορά να σε κάνει πιο όμορφη αλλά να σε βλάψει. Στη σύγχρονη ζωή, είναι εύκολο να δούμε την αλληλεπίδραση του lifestyle ως συνηθισμένο φαινόμενο. Προφανώς, εκφράζεται και σε άλλες μορφές: ο τρόπος ένδυσης, ομιλίας κ.λπ. Αυτή η επιρροή έχει θετικές πτυχές, βοηθάει τους ανθρώπους να κάνουν τους εαυτούς τους καλύτερους. Όμως, αν είσαι παθητικός δέκτης, και δεν ελέγχεις τη συμπεριφορά σου, κινδυνεύεις να χάσεις τον εαυτό σου.

Τα πρότυπα δεν διαρκούν για πάντα. Αναφορικά με τις επιπτώσεις, οδηγούν στον θάνατο της ψυχής και της προσωπικότητας. Μπορεί να πει κάποιος πως, η θαυμάσια Δημιουργία, έχει δημιουργήσει μόνο ένα σύμπαν. Λόγω αυτού, πρέπει να ζήσουμε και να ζήσουμε με τους εαυτούς μας.

Επιμέλεια-μετάφραση: Γιώργος Μαράτσης

Πηγή: https://mln.news/you-are-born-an-original-do-not-die-a-copy-a-warning-for-girls/

 

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close