Search

Ο «μάγος» της εικόνας Τάσος Μπιρσίμ στην Κρήτη

Το γύρο της Κρήτης σε 4 ημέρες πραγματοποίησε ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ.

Ο «μάγος» της εικόνας βρέθηκε στην Κρήτη για τις ανάγκες διαφημιστικού σπoτ το οποίο θα προβληθεί στο εξωτερικό.

Οπλισμένος με δυο κάμερες υψηλής ευκρίνειας και δυο drones και με την βοήθεια δυο κάμεραμαν ο γνωστός σκηνοθέτης διένυσε 1150km καταγράφοντας υπέροχες τοποθεσίες από τα Χανιά μέχρι τον Άγιο Νικόλαο για την προβολή του νησιού.

Το οδοιπορικό ξεκίνησε από την πόλη των Χανίων, με αερολήψεις στην παραλία του Μπάλου, το Ελαφονήσι, το Σεϊτάν Λιμάνι και στα Φαλάσαρνα, συνεχίζοντας την δεύτερη μέρα στο Φραγκοκάστελο και στο φοινικόδασος του Πρέβελη καθώς και με λήψεις στην πόλη των Χανίων.

Στη συνέχεια το συνεργείο μετέβη στη Γεωργιούπολη, στη λίμνη Κουρνά και στο Ρέθυμνο με αερολήψεις στη μονή Τοπλού και τελείωσε το γύρισμα με πλάνα από την Σητεία, το φαράγγι του Ρίχτη και στο φοινικόδασος του Βάι καθώς και σε πολλά άλλα μέρη του νησιού.

Το Creta24 βρέθηκε στα γυρίσματα καταγράφοντας στιγμές από την εξαιρετική δουλειά του δημοφιλούς σκηνοθέτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τάσος Μπιρσίμ επισκέπτεται το νησί αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αγάπη και την επιθυμία του να αναδείξει τις ομορφιές της Κρήτης.

Πηγή : Creta24.gr / Ελένη Μαρκουλάκη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close