Search

Εστιατόριο στο βυθό της θάλασσας ετοιμάζει τα εγκαίνια του την Άνοιξη του 2019

Οι περισσότεροι από εμάς έχει τύχει να επισκεφτούμε κάποιο εστιατόριο ή ταβερνάκι ακριβώς δίπλα στη θάλασσα. Ακόμα, αρκετοί θα έχουν ίσως δειπνήσει σε κάποιο εστιατόριο στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου, με απίστευτη θέα. Αυτό όμως που αποτελεί καινοτομία, είναι ένα δείπνο στο βυθό της θάλασσας.

Την ιδέα αυτή υλοποίησαν αρχιτέκτονες στη Νορβηγία, θέλοντας να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο υποβρύχιο εστιατόριο στον κόσμο και το πρώτο στην Ευρώπη. Έτσι και έγινε! Το πρότζεκτ ξεκίνησε στις αρχές του 2018 και η κατασκευή ολοκληρώθηκε μέσα σε έξι μήνες. Από την άνοιξη του 2019 θα περιμένει τους πρώτους του πελάτες.

Το εστιατόριο θα έχει την ονομασία «Under» και βρίσκεται στη βόρεια θάλασσα της Νορβηγίας, με μήκος 35.5 μέτρα και έκταση 500 τετραγωνικών μέτρων. Επίσης θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 100 άτομα.

Έχει τοποθετηθεί ειδική τζαμαρία που συνοδεύεται από έναν έξυπνο φωτισμό, ώστε να απολαμβάνουν τη θέα του βυθού, χωρίς να ενοχλούνται τα ψάρια, ενώ παράλληλα οι αρχιτέκτονες έδωσαν ιδιαίτερη σημασία, στο να αντέχει το εστιατόριο ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close