Search

Ελεύθερη είσοδος στο Μουσείο της Ακρόπολης την 28η Οκτωβρίου

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος στο Μουσείο Ακρόπολης την Κυριακή 28η Οκτωβρίου από το νωρίς πρωί ως το βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα όλοι οι εκθεσιακοί χώροι του Μουσείου της Ακρόπολης θα είναι διαθέσιμοι στο κοινό, με ελεύθερη είσοδο, από τις (8:00-20:00). Τις ίδιες ώρες θα παραμείνει ανοιχτό και το εστιατόριο. Οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να επισκεφτούν όλες τις μόνιμες εκθέσεις της αρχαϊκής και κλασικής περιόδου. Ακόμη, εκείνη την ημέρα οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και την περιοδική έκθεση «από την Απαγορευμένη Πόλη αυτοκρατορικά διαμερίσματα του Qianlong», όπου θα μπορούν να θαυμάσουν σπάνια προσωπικά αντικείμενα, έργα τέχνης και έπιπλα, που βγήκαν για πρώτη φορά από τα κλειστά διαμερίσματα του Αυτοκράτορα της Κίνας Qianlong (1711-1799) στην Απαγορευμένη Πόλη του Πεκίνου.

Στην περιοδική έκθεση θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από τους αρχαιολόγους στα ελληνικά (στις 11:00, 12:00, 13:00, 17:00, 18:00 & 19:00) και στα αγγλικά (στις 10:00). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν την ίδια μέρα στο Γραφείο Πληροφοριών του Μουσείου. Αυτό φυσικά ισχύει για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών (έως 25 επισκέπτες ανά παρουσίαση) και θα τηρείται αυστηρά, σειρά προτεραιότητας.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close