Search

Δελτίο τύπου Βραβείων Sciacca 2018

Δύο Έλληνες και σημαντικοί ξένοι επιστήμονες, βραβεύονται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 17.30, στην Αula Magna στο Ποντιφικό Πανεπιστήμιο Urbaniana στο Βατικανό, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης των Διεθνών Giuseppe Sciacca. Προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βραβευτούν για το πλούσιο έργο τους και την εθελοντική τους δράση. Βραβείο Επιστήμης Sciacca 2018 στην Ελληνίδα επιστήμονα Δωροθέα Πινότση, η οποία, με τις πρωτοποριακές έρευνές της, ανακάλυψε τις αιτίες της νόσου του Πάρκινσον.

Το Βραβείο Επιχειρηματικότητας-Ναυσιπολοΐας και Εφοπλισμού Sciacca 2018 θα λάβει ο Έλληνας επιχειρηματίας Φρίξος Παπαχρηστίδης, που πέρα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, διενεργεί τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Στην κατηγορία των Νέων, το Απόλυτο Βραβείο Giuseppe Sciacca 2018 θα λάβει ο νέος πολυεπιστήμονας Tanishq Abraham 15 ετών, το Βραβείο Μουσικής θα λάβουν η νεαρή σοπράνο Tiara Abraham 12 ετών και ο βιολιστής με σύνδρομο Down Emmanuel Bishop, Βραβείο Μαθηματικών θα παραλάβει ο Ivan Zelich 21 ετών και τέλος Βραβείο Επιστήμης θα λάβει ο εφευρέτης Peyton Robertson.

Τα Βραβεία Κριτικής Επιτροπής θα λάβουν ο Καθηγητής Αστροφυσικός Mike Edmunds που συνέβαλε στην αποκωδικοποίηση του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, ο Καθηγητής Νευροεπιστημών Martin Monti, ο Καθηγητής Αρχαιολογίας – Αιγυπτιολογίας Yukinori Kawae και το Δίπλωμα Αξίας και Εθελοντισμού θα λάβει ο Ινδός παραγωγός του Bollywood Ravinder Dariya και ο διπλωμάτης Νίκος Πετζετάκης.

Την τελετή των Βραβείων Giuseppe Sciacca θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Εξοχότατοι Καρδινάλιοι Raymond Leo Burke και Willem J. Eijk, ο Αντιπρόεδρος της Ιταλικής Κυβέρνησης και Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Matteo Salvini, και πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες.

Η Γενική Γραμματέας, Δρ, Βίκυ Μπαφατάκη δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει μια δυναμική παρουσία στην φετινή απονομή, απόδειξη ότι τα Ελληνικά «μυαλά» με τα σπουδαία επιτεύγματά τους τιμούν την πατρίδα μας και πρωταγωνιστούν στο παγκόσμιο στερέωμα.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close