Search

Σε ρυθμούς Bollywood χτυπά η καρδιά της Αθήνας

Bollywood σημαίνει μουσική χρώμα και πολύ τραγούδι… Τέτοιες εικόνες γέμισε η Αθήνα από τις 11 Οκτωβρίου έως και τις 7 Νοεμβρίου 2018.

Χαρούμενος για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, “Kya Masti, Kya Dhoom”, νιώθει ο Ινδός παραγωγός του Bollywood, Ravinder Dariya, που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Μια ρομαντική σκηνή χορού, μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών της ταινίας εκτυλίχθηκε μπροστά στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας. Ο Ινδός παραγωγός ανέφερε ότι επέλεξε το συγκεκριμένο σημείο γιατί ήθελε να προβάλει περισσότερο την Αθήνα και την Ελλάδα. Αυτή είναι η τέταρτη ταινία που γυρίζει στη χώρα μας και υποστηρίζει πως η Ελλάδα γίνεται δημοφιλής τουριστικός προορισμός και όχι μόνο: «Ολοένα και περισσότερα project γίνονται στην Ελλάδα, περισσότερο Bollywood, περισσότερες παραγωγές ταινιών».

Η φυσική ομορφιά της Ελλάδας, το κλίμα και η φιλοξενία των ανθρώπων, τον ωθούν να επιστρέφει εδώ και να δημιουργεί.

Συναντήσαμε όμως και κάποιους από τους πρωταγωνιστές αυτής της μεγάλης παραγωγής. Ο Abhishek Bajaj, είναι Ινδός ηθοποιός της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Στη χώρα του έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν υποδύθηκε το ρόλο του Ishaan Zorawar στο σόου“Ek Nanad Ki Khushiyon Ki Chaabi… Meri Bhabhi”, το οποίο προβλήθηκε στο κανάλι “Star Plus”. Συναντήσαμε και εκείνον μπροστά από τη Μητροπολιτικό Ναό στο Κέντρο της Αθήνας, όπου έγιναν και τα τελευταία γυρίσματα της ταινίας: «Υποδύομαι έναν ράπερ που έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να κάνει μια παράσταση, αλλά στην πορεία ερωτεύεται τη Ρίνα, που είναι η Musskan Sethi, συμπρωταγωνίστρια μου στην ταινία. Η σκηνή στην οποία κάνω ραπ είναι η αγαπημένη μου!»

Από αριστερά προς τα δεξιά : Βίκυ Μερκάτη, Ravinder Dariya, Chandrakant Singh

Η πανέμορφη Musskan Sethi είναι μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός, επίσης ινδικής καταγωγής. Είναι πολυτάλαντη, καθώς έχει δείξει πολλές φορές τις ικανότητές σε διάφορους τομείς, όπως το τραγούδι, την ζωγραφική, τον χορό, σε θεατρικούς μονολόγους, αλλά και σε μικρά σχολικά σκετς. Από μικρή είχε τεράστιο πάθος για την ηθοποιία και τον χορό, γεγονός που την έκανε να συμμετέχει συχνά σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και σε μουσικά βίντεο.

Η δουλειά της ως μοντέλο τη βοήθησε να κάνει δυναμικά το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη σε μια ταινία του Tollywood Paisa Vasool το 2007, τη στιγμή που την ακολουθούσε με την αποφοίτηση. Μας μίλησε για την ταινία, αλλά και τον ρόλο της σε αυτήν: «Υποδύομαι τη Reena, την κόρη ενός πολύ εκρηκτικού άντρα και αυτό είναι φυσικά ένα από τα κωμικά στοιχεία της ιστορίας. Λατρεύω το ρόλο μου! Η ταινία δείχνει όλη την ιστορία αγάπης του ζευγαριού τις δυσκολίες, τα εμπόδια και τις απαγορεύσεις που περνούν μέχρι τελικά να είναι μαζί. Έχει τα πάντα, είναι ταυτόχρονα και ταινία τρόμου, έχει δράση, αλλά και δράμα ταυτόχρονα. Ο αγαπημένος μου συνεργάτης είναι, βέβαια, ο συμπρωταγωνιστής μου Abhishek Bajaj. Τον αγαπώ πάρα πολύ!

Η αγαπημένη μου σκηνή είναι εκείνη όπου είμαστε συγκεντρωμένοι όλοι μαζί με τον πατέρα μου. Είναι η σκηνή με την μεγαλύτερη κλιμάκωση και ένταση! Έχει πολύ πλάκα!»

Οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Johny Lever, o Sanjay Mishra, ο Vijay Raazο, ο Anant Vidhaat, η Eshanya Maheshwari και ο Hemant Pandey και επικεφαλής της Ελληνικής παραγωγής είναι η κυρία Βίκυ Μερκάτη, που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον παραγωγό της ταινίας, Ravinder Dariya.

Από αριστερά προς τα δεξιά : Κατερίνα Σχοινά, Γιώργος Μαράτσης, Chandrakant Singh, Βίκυ Μερκάτη.

Ενθουσιασμένος όμως φάνηκε και ο επίσης Ινδός σκηνοθέτης της ταινίας Chandrakant Singh.

Από αριστερά προς τα δεξιά : Γιώργος Μαράτσης, Κατερίνα Σχοινά, Ravinder Dariya, Παναγιώτης Ανδρεάδης

Κατέχει δίπλωμα στη σκηνοθεσία από το Πανεπιστήμιο NYFA του Los Angeles στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει σκηνοθετήσει πολλές ταινίες Hindiι. Η πιο πρόσφατη ταινία που έχει σκηνοθετήσει είναι το “Coming Back” που πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2018. Μας μίλησε για τους λόγους που επιλέχθηκε η Ελλάδα για τα γυρίσματα, αλλά και για την υπόθεση της ταινίας: «Διαλέξαμε την Ελλάδα γιατί είναι από τα πιο αρχαία μέρη κόσμου. Οι άνθρωποι εδώ είναι συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά : Κατερίνα Σχοινά, Abhishek Bajaj, , Musskan Sethi, Παναγιώτης Ανδρεάδης, Γιώργος Μαράτσης

Η υπόθεση της ταινίας είναι ρομαντική κομεντί. Δύο φίλοι, ο Booby και ο Moolchand, αποφασίζουν να πάνε στην Ελλάδα για να εκπληρώσουν τους στόχους τους. O ένας είναι τραγουδιστής που φιλοδοξεί να γίνει ο ταχύτερος rapper του κόσμου, αλλά κανείς δεν καταλαβαίνει τα τραγούδια του και ο άλλος είναι προγραμματιστής εφαρμογών, αλλά οι εφαρμογές που δημιουργεί δουλεύουν ακριβώς αντίθετα από τον σκοπό για τον οποίο έχουν σχεδιαστεί. Στην πορεία της ιστορίας ερωτεύονται τη Reena και την Tina, όπου μετά από πολλές ιστορίες και ευτράπελες καταστάσεις κατορθώνουν τελικά να είναι μαζί και να παντρευτούν».

Ravinder Dariya

Γράφουν οι Κατερίνα Σχοινά και Γιώργος Μαράτσης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close