Search

Επανήλθαν τα ενιαία δρομολόγια του μετρό από και προς αεροδρόμιο χωρίς μετεπιβίβαση στον σταθμό Δ. Πλακεντίας

Επανέρχονται από σήμερα Σάββατο 10 Νοεμβρίου τα δρομολόγια της γραμμής 3 του μετρό (Αγία Μαρίνα – Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα), μετά από παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών. Πλέον οι μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» θα γίνονται χωρίς μετεπιβιβάσεις στον σταθμό «Δουκ. Πλακεντίας» όπως ίσχυε και παλιότερα.

Τα ενιαία δρομολόγια του μετρό από Αγία Μαρίνα προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα (γραμμή 3), είχαν ανασταλεί από την 1η Νοεμβρίου στοχεύοντας, σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ, στον εξορθολογισμό του συγκοινωνιακού έργου.

Τα δρομολόγια με κατεύθυνση το αεροδρόμιο θα ξεκινούν (κάθε 00:26 και 00:56 της ώρας) από τον σταθμό «Αγ. Μαρίνα», ενώ οι συρμοί που θα ξεκινούν από το αεροδρόμιο (κάθε 00:24 και 00:54 της ώρας) θα τερματίζουν τη διαδρομή τους στον σταθμό «Αγ. Μαρίνα».

Οι αλλαγές που ίσχυαν από 1η Νοεμβρίου προκάλεσαν έντονη ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, αφού όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν προς το αεροδρόμιο, έπρεπε να σταματήσουν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, να ανέβουν με τις αποσκευές τους πάνω και στην συνέχεια να κατέβουν στην απέναντι αποβάθρα με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο.

Η ΣΤΑΣΥ ΑΕ, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα για κατάργηση των μετεπιβιβάσεων, αποφάσισε για λόγους κοινωνικής ευθύνης και επιβεβαιώνοντας τον δημόσιο χαρακτήρα της να επαναφέρει τα δρομολόγια στην προηγούμενη μορφή τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close