Search

Πρωτιά για την Ελλάδα στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία της Ινδίας «India’s Best Awards 2018»

Η Ελλάδα έλαβε στα διεθνή ταξιδιωτικά βραβεία της Ινδίας, «India’s Best Awards ΙΒΑ 2018», το βραβείο του «Καλύτερου τουριστικού προορισμού πολιτιστικής κληρονομιάς – Best Heritage Destinations in the World». Οι αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού της Ινδίας «Travel+Leisure India & South Asia» ανέδειξαν την χώρα μας, ως τον κορυφαίο προορισμό παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς διεθνώς.

Η νέα αυτή διάκριση έρχεται να ενισχύσει την ιδέα που έχει υιοθετηθεί για την υποστήριξη του ελληνικού τουρισμού στην Ινδία, καθώς βασική προτεραιότητα της χώρας μας είναι το στρατηγικό άνοιγμα της ινδικής τουριστικής αγοράς. Ήδη, αυτό έχει επιτευχθεί σε ένα μεγάλο βαθμό, αφού την περίοδο Φεβρουαρίου-Σεπτεμβρίου του 2018 υπερδιπλασιάστηκαν οι αεροπορικές αφίξεις από την Ινδία στην Ελλάδα, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

O ΕΟΤ υποστηρίζει τη στρατηγική επικοινωνίας του υπουργείου Τουρισμού, συμμετέχοντας τα δύο τελευταία χρόνια ενεργά στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Outbound Travel Mart» στο Μουμπάϊ. Παράλληλα, προωθεί την Ελλάδα ως διεθνή ελκυστικό προορισμό για την φιλοξενία μεγάλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Ινδίας, στοχεύοντας στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ινδία στην Ελλάδα, αλλά και την προβολή της χώρας μας σε ολόκληρη την Ασία, μέσω του κινηματογράφου.

Σκηνή από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ινδού Παραγωγού Ravinder Dariya, “Kya Masti, Kya Dhoom” έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, στο Μοναστηράκι

Πρωτοπόρος των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, είναι ο Ινδός παραγωγός Ravinder Dariya, όπου έχει γυρίσει στη χώρα μας ταινίες του Bollywood σε διάφορα μέρη όπως, Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Μικρό Πάπιγκο, ενώ έπεται και συνέχεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close