Search

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη

Οι παιδικές μας μνήμες και η νοσταλγία ξυπνούν και πάλι με μια ταινία που όλοι μας αγαπήσαμε και κλάψαμε πολύ στα παιδικά μας χρόνια. Σίγουρα οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε την ταινία της Disney «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών». Ακολουθώντας τη νέα τάση της παραγωγής live-action εκδοχών των κλασικών της animated ταινιών, η εταιρεία φιλοδοξεί να δώσει ζωή και πάλι στις μεγάλες μας οθόνες την ιστορία του μικρού Σίμπα το 2019. Ήδη τα τελευταία χρόνια το έκανε με το “Cinderella”, το “Jungle Book” και το “Beauty and the Beast”, ενώ μέσα στο 2019 ετοιμάζονται ήδη αντίστοιχες ταινίες του “Aladdin” και της “Mulan”.

Το remake του “Lion King” σκηνοθετήθηκε από τον Jon Favreau. Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο Donald Glover ως Σίμπα, η Beyoncé ως Νάλα και ο James Earl Jones στο ρόλο του Μουφάσα. Ο Elton John και ο Hans Zimmer επιστρέφουν επίσης για να συνθέσουν τη μουσική της ταινία. Στο καστ των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους περιλαμβάνονται και ο Seth Rogen, ο Chiwetel Ejiofor, ο Billy Eichner, ο John Oliver και ο Keegan-Michael Key.

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών είναι αμερικάνικης παραγωγής ταινία κινουμένων σχεδίων. Κυκλοφόρησε το 1994 από Walt Disney Animation Studios και η διανομή της έγινε από την Walt Disney Pictures. Η ιστορία είναι επηρεασμένη και δανείζεται μοτίβα από τον Άμλετ του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Ακολουθεί το πρώτο teaser trailer για το live-action remake του Lion King:

Πηγή: CNN

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close