Search

Η Ψηφοφορία για την «καλύτερη ευρωπαϊκή τοποθεσία για κινηματογραφικά γυρίσματα» με ελληνική συμμετοχή

Λήγει σήμερα η προθεσμία για την ψηφοφορία στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης ευρωπαϊκής τοποθεσίας για κινηματογραφικά γυρίσματα. Όπως είναι φυσικό από το διαγωνισμό δεν μπορούσε να απουσιάζει η ελληνική πρόταση, που δεν είναι άλλη από την Κέρκυρα. Το όμορφο νησί του Ιονίου, που διεκδικεί τον τίτλο, είναι το μέρος όπου γυρίστηκε η εξαιρετικά δημοφιλής τηλεοπτική σειρά των βρετανικών καναλιών ITV και PBS «THE DURRELLS» (1ος-4ος κύκλος επεισοδίων εγκεκριμένος για ενίσχυση με cash rebate από το ΕΚΟΜΕ).

Το δίκτυο των Ευρωπαϊκών Film Commissions (EUFCN), διοργανώνει το διαγωνισμό για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέλος του οποίου είναι το Hellenic Film Commission του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, το οποίο υποστήριξε την παραγωγή «THE DURRELLS». Η ελληνική πλευρά έδωσε λύσεις στα προβλήματα απόκτησης αδειών για τα γυρίσματα της σειράς στο νησί της Κέρκυρας, προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την πανευρωπαϊκή τετράγλωσση πλατφόρμα Cineuropa https://www.cineuropa.org/ και να ψηφίσει, συμπληρώνοντας την online φόρμα. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιεί κλήρωση μεταξύ όλων όσοι συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ο νικητής θα κερδίσει μία τριήμερη διαμονή για δύο άτομα στην «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Κινηματογραφική Τοποθεσία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close