Search

Christmas Festival – Η Επέλαση των Ξωτικών: Το μαγικό ταξίδι συνεχίζεται και πάλι στην Τεχνόπολη

Το “Christmas Festival – Η Επέλαση των Ξωτικών”, το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό της Αθήνας, επιστρέφει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Οι πύλες του άνοιξαν επίσημα στις 30 Νοεμβρίου και θα φιλοξενήσει τους μικρού και μεγάλους φίλους του έως και τις 6 Ιανουρίου.

Τα εργατικά ξωτικά του Αϊ Βασίλη θα μοιράσουν πολλά δώρα και απίστευτες εκπλήξεις! Το οπλοστάσιό τους είναι γεμάτο με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, πολύχρωμες γιρλάντες, γλυκά και ζαχαρωτά. Έχουν ετοιμάσει με φροντίδα το Αρχηγείο του Άγιου Βασίλη, καθώς και τα καινούρια Εργοστάσια Γλυκών, Παιχνιδιών και Χαράς και γεμίζουν τα τέσσερα θεματικά κτίρια με μοναδικές δράσεις και πολύχρωμα καταστήματα! Φτιάξανε επίσης οκτώ διαφορετικά διαδραστικά εργαστήρια και στήσανε τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά και το πιο πλούσιο food market της πόλης.

Παιχνίδια λούνα παρκ, δωρεάν παιδότοποι και Escape Rooms, περιμένουν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους να χορέψουν όλοι μαζί στην παιδική ντίσκο και να διασκεδάσουν σε περισσότερες από 250 εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, θέατρο σκιών, σόου με μάγους και ξυλοπόδαρους, μουσικά σχήματα και πολλά άλλα!

Μείνετε συντονισμένοι, διότι το επόμενο διάστημα θα είναι μαγικό με πολλές εκπλήξεις! Έσοδα θα διατεθούν για το “Make – A – Wish” Ελλάδος.

Πληροφορίες: Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00

Τιμή για οικογένειες: αφορά 4 άτομα και τιμή από 24 ευρώ στα 20€

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://epelasitonxotikon.gr/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close