Search

Δημοφιλής blogger που κυοφόρησε μέσω εξωσωματικής, πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας

Η μάχη της με την εξωσωματική γονιμοποίηση ενέπνευσε χιλιάδες και το συγκινητικό της ταξίδι της έδωσε πολλούς ακολούθους στα social media, αλλά σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, η Vanessa Fernandez Arango, πέθανε πριν προλάβει να κρατήσει το νεογέννητο μωρό της στην αγκαλιά της.

Η δημοφιλής Ισπανίδα blogger, που κατέγραψε την εμπειρία της με την εξωσωματική γονιμοποίηση, πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας, σύμφωνα με το KidSpot.

Η 30χρονη και ο σύζυγος της, Jonathan Garcia, μοιράστηκαν στα social media την διαδικασία της εξωσωματικής και χιλιάδες άνθρωποι τους ακολούθησαν στο ταξίδι τους.

Το ζευγάρι δημοσίευε φωτογραφίες από υπερήχους και μωρουδιακά ρούχα αλλά και τα παλαιότερα προβλήματα τους με την στειρότητα.

«Η αρχή ενός τέλους. Η αρχή αρχή της αίσθησης της ζωής και το τέλος του πόνου», έγραψε η Vanessa, κρατώντας ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Έτσι ξεκινά η ιστορία μας, μια ιστορία με αίσιο τέλος.»

Αλλά δυστυχώς δεν ήταν το αίσιο τέλος που ήλπιζαν. Στις 38 εβδομάδες κύησης, η μέλλουσα μητέρα, λιποθύμησε καθώς έτρωγε πρωινό και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί της έκανα καισαρική αλλά η Vanessa, πέθανε όταν έπαθε καρδιακή προσβολή.

«Σήμερα το πρωί πονούσε όσο έτρωγε πρωινό και λιποθύμησε», έγραψε ο Jonathan, σε μια δημοσίευση του στα social media, στις 2 Σεπτεμβρίου αφού είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο η γυναίκα του.

«Μας πήγαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και έκανα αναγκαστική καισαρική. Το μωρό είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική και η γυναίκα μου, έπαθε καρδιακή προσβολή από την οποία δεν κατάφερε να επανέλθει.»

Στη συνέχεια άφησε ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Twitter.

“Είμαι ο σύζυγος της Vanessa. Της έκαναν αναγκαστική καισαρική. Το μωρό είναι ακόμη στην εντατική. Η Vanessa πέθανε. Αυτός ο λογαριασμός τώρα θα κλείσει. Σας ευχαριστώ όλους που την κάνατε να γελάει”, έγραψε.

Το αγοράκι τους ήταν πλέον σε καλή κατάσταση και ο Jonathan κρατούσε ενημερωμένους τους ακόλουθους του, για την πρόοδο του ως πατέρας.

«Μπορώ επιτέλους να έχω κάτι θετικό. Ο Alvaro αναρρώνει μέρα με τη μέρα, έχει ακόμα πολλές εξετάσεις να κάνει και θα παραμείνει στην εντατική για λίγο ακόμα», έγραψε.

«Δεν είχα φανταστεί ποτέ πως ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στη μνήμη της θα οδηγούσε σε μια καταιγίδα υποστήριξης. Θέλω να ξέρετε πως θα συνεχίσω το όνειρο της, βοηθώντας άλλα ζευγάρια.»

Πηγή φωτογραφιών: maltatoday

Πηγή: news.com.au

Απόδοση: Γιώργος Μαράτσης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close