Search

Αντέχεις 1 χρόνο χωρίς Smartphone…. Αν ναι, τότε 100.000 δολάρια είναι δικά σου

Το κινητό τηλέφωνο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει η προέκταση του χεριού μας. Ατελείωτες ώρες σκρολαρίσματος σε Facebook, Twitter, Instagram και άλλων social media καθιστούν τους κατόχους smartphones εξαρτημένους από αυτές τις συσκευές. Το κρίσιμο λοιπόν ερώτημα είναι αν θα μπορούσε κάποιος να αντέξει έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς το αγαπημένο του smartphone.

Είναι διατεθειμένος κάποιος ή κάποια να παύσει να ανεβάζει ιστορίες και φωτογραφίες από τις στιγμές με φίλους και να μην «λιώνει» πάλι για ώρες διαβάζοντας τα σχόλια στο twitter – facebook;

Εάν ναι, τότε πρέπει να ξέρετε ότι μια εταιρεία εμφιαλωμένου νερού θα προσφέρει σε έναν τυχερό το ποσό των 100.000 δολαρίων, εφόσον καταφέρει να απαλλαγεί από το κινητό του για έναν ολόκληρο χρόνο. Κερδισμένος, όμως, θα βγει και αυτός που θα αντέξει χωρίς κινητό για έξι μήνες, καθώς τον περιμένουν 10.000 δολάρια.

Με έναν στους δυο χρήστες να δηλώνουν οτι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς το smartphone τους ούτε για μια μέρα, η εταιρεία Vitamin Water μας καλεί να αποσυνδεθούμε από τα κινητά μας για έναν ολόκληρο χρόνο και θα μας ανταμείψει με ένα αξιοσέβαστο ποσό, σε ένα διαγωνισμό που περιλαμβάνει και έλεγχο με ανιχνευτή ψεύδους.

Η τελική ημερομηνία για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή είναι η 7η Ιανουαρίου 2019, ενώ η επιλογή του «νικητή» που θα κληθεί να περάσει τη δοκιμασία θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου.

Πηγή CNNgr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close