Search

Τα συγκινητικά 50α γενέθλια του Michael Schumacher

Τα 50α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα ο θρύλος της Formula 1, Michael Schumacher και όλος ο κόσμος του μηχανοκίνητου αθλητισμού του απέδωσε φόρο τιμής.

Ομάδες και πιλότοι της F1, εκτός από τα χρονιά πολλά που του ευχήθηκαν, έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης σε αυτόν και την οικογένειά του για την κατάστασή της υγείας του.

Μέσω ανάρτησης της στο Instagram η κόρη του, Gina, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Michael, γράφοντας «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου».

Σε δήλωση της η γυναίκα του μεγάλου αστέρα της F1, Κορίνα, αναφέρθηκε στην υγεία του.

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίκαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019».

Πηγή φωτογραφιών : The Drive

Κείμενο : Γιώργος Μαράτσης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close