You are here: Home ..."ΘΥΜΑΜΑΙ"...

..."ΘΥΜΑΜΑΙ"...

IATROPOULOS11sa_1

Ο ποιητής Δημήτρης Ιατρόπουλος "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Ζω και γράφω, στα Καλύβια του Αρχαίου Θορικού. Με την Κατερίνα μου. (Ενδιάμεσες λεπτομέρειες ας αντλήσει όποιος ενδιαφέρεται, από τα κυκλοφορούντα στο Διαδίκτυο εργοβιογραφικά μου).

...

 
antoniscanta1a

Ο πολιτισμικός ερευνητής & τραγουδιστής Αντώνης Βαρβατσούλιας "Θυμάται..."

Γεννήθηκα, όπως οι περισσότεροι σημαντικοί άνθρωποι, στην όμορφη Ξάνθη. Παιδί με ανησυχίες και οράματα για το μέλλον με οδηγό όμως το παρελθόν ασχολούμαι με τις τέχνες, την παράδοση και την διάσωση του πολιτισμικού μας γίγνεσθαι εδώ και τριάντα χρόνια.

...

 
ragiou5f

Η Νατάσα Ράγιου "Θυμάται..."

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο υπέροχο Αίγιο και σπούδασα Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλώ Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά. Στη διάρκεια των σπουδών μου, η ρότα της ζωής με οδήγησε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, όπου ξεκίνησε η δημοσιογραφική μου καριέρα (όνειρο ζωής), σε κόντρα των καθηγητών μου

...

   
stamatis1a_resize

Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Χατζηευσταθίου "Θυμάται…"

Γεννήθηκα στην Ξάνθη. Το 1969. Θα νιώθω πάντα άβολα,  όταν μιλάω για μουσική, μιας και τίποτα δεν υπήρξε, που να δείχνει ότι θα ασχοληθώ με αυτήν ή καλύτερα θα ασχοληθεί αυτή μαζί μου. Κανένα ερέθισμα. Κανένας οργανοπαίκτης στην  οικογένεια, καλλίφωνος ή έστω ακροατής.

...

 
Andrias_Shooting_resize

Η Σόνια Σαουλίδου "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη στα μέσα ενός σχετικά παλιού Οκτώβρη. Κάποιον Σεπτέμβριο, χρόνια αργότερα, πήγα στην Αμερική και σπούδασα Επικοινωνίες. Κάποιον άλλο Οκτώβρη πιο κοντινό στο σήμερα, ξεκίνησα την καριέρα μου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και το ραδιόφωνο του Kiss 92.9.

...

 
nikolaschef

O δημοφιλής chef Νικόλας Σακελλαρίου ‘Θυμάται…"

Γεννήθηκα στις Σέρρες. Από μικρός ανακάλυψα την ιδιαίτερη κλίση που είχα προς την μαγειρική τέχνη. Σπούδασα Τεχνικός Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης, δίπλα σε διακεκριμένους και καταξιωμένους chef.
Συστήνω ανεπιφύλακτα την Ελληνική και Ιταλική Κουζίνα, αφού αποδεδειγμένα είναι και οι δύο βασισμένες στην

...

   
eugenia_resize

Η Σκηνοθέτις Ευγενία Χατζίκου "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στην Κυψέλη, στη Αθήνα. Σπούδασα σκηνοθεσία, θέατρο, γαλλική φιλολογία, λίγη μουσική, λίγη σκηνογραφία -ενδυματολογία και ειδικεύθηκα (υπότροφη) στην τηλεόραση στις Βρυξέλλες σε ειδικό πρόγραμμα επιλογών. Ίδρυσα Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης και Σχολή Κινηματογράφου -Τηλεόρασης

...

 
MOYRATIDIS_-001085-fin1_2

Ο Νίκος Μουρατίδης "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στην Νίκαια του Πειραιά. Σπούδασα κινηματογράφο στη σχολή Σταυράκου, αλλά ασχολήθηκα με τη μουσική, είτε εργαζόμενος σε εταιρίες δίσκων, είτε στο ραδιόφωνο είτε δημοσιογραφικά. Έχω γράψει διάφορα σενάρια για τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το 'Μάνα είναι μόνο 

...

 
giatras1a

Ο Υποδιευθυντής του ΑΣΕΔ, Θοδωρής Γιατράς "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο πριν από 37 καλοκαίρια. Σπούδασα Διοίκηση επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό σε διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων στο Newcastle της Αγγλίας, αλλά πάντοτε η σκέψη μου έτρεχε γύρω από τον αθλητισμό… Σε ηλικία 6 χρόνων οι γονείς μου με έγραψαν στις ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ της Ζακύνθου (ΑΓΕΖ)

...

   
Alexis_kyriaki1a_

Ο συγγραφέας Αλέξης Σταμάτης "Θυμάται…"

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ και έκανα μεταπτυχιακά Αρχιτεκτονικής και Κινηματογράφου στο Λονδίνο. Έχω γράψει είκοσι ένα βιβλία και έχουν μεταφραστεί σε 7 γλώσσες.  Διδάσκω Δημιουργική Γραφή στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυχικού και στο Μουσείο Ηρακλειδών. 

...

 
lezesb_resize

Ο ηθοποιός Μάρκος Λεζές "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στο Κιάτο Κορινθίας. Σπούδασα στη δραματική σχολή του Γρηγόρη Βαφιά. Δούλεψα στο θέατρο και σαν πρωταγωνιστής και σαν θιασάρχης. Έχω επίσης σκηνοθετήσει πολλά έργα. Τις περισσότερες δουλειές μου τις σκηνοθετούσα εγώ. Επίσης ασχολήθηκα με τα ΚΑΠΗ Αμαρουσίου και ανεβάσαμε πολλά έργα,

...

 
politikos_resize

Ο πολιτευτής της Ξάνθης Χασάν Ιμπραχήμ "Θυμάται..."

Γεννήθηκα στην Ξάνθη. Σπούδασα στην Ελβετία στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και Ξένων Γλωσσών και έκανα μεταπτυχιακά στην Ψυχολογία, στην Επικοινωνία του σώματος, στην Εργατική και εργασιακή Ψυχολογία. Σήμερα σπουδάζω Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στη Γερμανία.

...

   

People news