Search

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Βριλησσίων Θεοδώρα Ζαχαρία

Η Θεοδώρα Ζαχαριά, Περιφερειολόγος, Μαθηματικός, Μηχανικός Πληροφορικής και Επιχειρησιακής Έρευνας, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια με υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Πισιμίση. Πιστεύει ότι με το σχεδιασμό και την εφαρμογή των κατάλληλων αναπτυξιακών πολιτικών τα Βριλήσσια μπορούν να μετεξελιχθούν και να αποτελέσουν πρότυπη πόλη όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και τα Ευρωπαϊκά δεδομένα, παρέχοντας υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής στους κατοίκους τους και ένα ευνοϊκό πλαίσιο για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας. Βάσιμα δε υποστηρίζει, ότι ο στόχος αυτός είναι απόλυτα εφικτός και ρεαλιστικός, καθώς οι αναγκαίες παρεμβάσεις και τα έργα μπορούν να χρηματοδοτηθούν από εθνικά και κοινοτικά χρηματοδοτικά εργαλεία και το ΕΣΠΑ 2021-2027, ενώ η Νέα Πνοή έχει τη διάθεση και την ικανότητα να δουλέψει συντονισμένα και εντατικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Η Θεοδώρα Ζαχαριά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ την τελευταία δεκαετία ζει στα Βριλήσσια. Είναι απόφοιτος της Σχολής Μαθηματικών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Πληροφορική και Επιχειρησιακή Έρευνα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και εκπονεί διδακτορική διατριβή στη Σχολή Ηλεκτρολόγων και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με αντικείμενο την ανάπτυξη Ευφυών Πόλεων. Μετά από 25 χρόνια εργασιακής πορείας ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε δομές διαχείρισης του ΕΣΠΑ (όπως ως Αναπληρώτρια Δ/ντρια στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αττικής, Συντονίστρια Πολιτικών και Προγραμμάτων στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομιών), σε μεγάλες Ελληνικές εταιρείες πληροφορικής, σε διεθνείς οργανισμούς στην Ευρώπη, καθώς και ως επιστημονική σύμβουλος περιφερειακής ανάπτυξης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, σε Δήμους και άλλους Δημόσιους Οργανισμούς, έχει αποκτήσει υψηλή τεχνογνωσία στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη, στο σχεδιασμό και στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής και αστικής αναζωογόνησης, στη διαχείριση έργων, και σε χρηματοδοτικά εργαλεία και προγράμματα από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close