Search

Τα πιο όμορφα μάτια στον κόσμο…

Τα πιο συναρπαστικά, έντονα και σαγηνευτικά βλέμματα που έχουν κατακτήσει τον κόσμο! Η ομορφιά είναι υποκειμενική… και το όμορφο δεν είναι αποδεκτό από όλους. Πολλές φορές αιχμαλωτιζόμαστε από μια ματιά, που είτε είναι γεμάτη νόημα, είτε αισθησιακή είτε αξεπέραστης ομορφιάς.

Ωστόσο, τα μάτια είναι συχνά ο καθρέφτης του εσωτερικού μας κόσμου και αντανακλούν τα ενδόμυχα συναισθήματά μας. Στην πραγματικότητα, είναι ανεξήγητη η αίσθηση γιατί δεν μπορούμε να τραβήξουμε το βλέμμα μας από τα μάτια του ατόμου που μας αρέσει: γνωρίζουμε μόνο ότι η ενέργεια που απελευθερώνεται από τα μάτια μας, μάς κάνει να τρέμουμε κάθε φορά.

Τα πιο ωραία μάτια του κόσμου σύμφωνα με την επιστήμη

Η ομορφιά δεν είναι ένα αντικειμενικό γεγονός, αλλά ένα προσωπικό γούστο. ή γεύση. Αυτό που μπορεί να είναι όμορφο για ένα άτομο μπορεί να μην είναι όμορφο για κάποιον άλλο. Όμως, όταν η επιστήμη αποφαίνεται δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για “προσωπική γεύση”.

Σύμφωνα με μερικές μελέτες, στην πραγματικότητα, τα ωραιότερα μάτια στον κόσμο αποδείχθηκαν αυτά του Harry Styles, του ηθοποιού στο Dunkirk, της τελευταίας ταινίας του Christopher Nolan.

Το αγγλικό Κέντρο Προηγμένης Ιατρικής Κοσμητικής και Πλαστικής δημοσίευσε πρόσφατα μια μελέτη, μέσω της οποίας έχει ορίσει τις πιο όμορφες αρσενικές διασημότητες, όπου αναφαίνονται οι ειδικοί ότι ο Harry Styles έχει τα πιο συναρπαστικά μάτια στον κόσμο.


Τα μάτια του Harry Styles είναι τα πιο όμορφα στον κόσμο!

Η μελέτη ανέλυσε τα διάφορα μέρη του προσώπου, όπως το πηγούνι, η μύτη και τα ζυγωματικά, πριν μπορέσουν να δηλώσουν το πιο ελκυστικό. Αλλά ο Χάρι Στύλος δεν ήταν ο μόνος διάσημος που κέρδισε μια τέτοια νίκη: έχουμε στην κορυφή των πιο όμορφων τον Ryan Gosling και τον απόλυτο νικητή George Clooney!

Ο Rayan Goslin κερδίζει για την τέλεια μύτη σύμφωνα με την επιστήμη!

Ο George Clooney κερδίζει συνολικά ως ο τέλειος άνδρας σύμφωνα με την επιστήμη … και όχι μόνο!

Δυο ‘κλέφτες’ καρδιοκατακτητές

Η ομορφιά τους τους έκανε διάσημους. Πρόκειται για τους Jeremy Meeks και Sean Kory που έχουν χαρακτηριστεί ως οι πιο όμορφοι κλέφτες στον κόσμο.

Την γοητεία τους την οφείλουν και στα πραγματικά υπέροχα και μοναδικά μάτια τους!

Πληροφορίες από το https://blog.cliomakeup.com

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close