Search

Τζέραρντ Μπάτλερ: Επιστρέφει στη Σπάρτη ο «Λεωνίδας» των 300 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη φοβερή μάχη

Στη Σπάρτη θα βρεθεί ο σταρ του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην ταινία «300». Σύμφωνα με ανακοίνωση του δημάρχου της πόλης, ο διάσημος ηθοποιός αποδέχθηκε με ενθουσιασμό την πρόσκληση της δημοτικής αρχής να επισκεφθεί τη Σπάρτη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 2.500 χρόνια από τη φοβερή μάχη των Θερμοπυλών και στις 13 Μαρτίου να τρέξει από το Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν η επιλογή του Δήμου, καθώς ο ίδιος ενσάρκωσε τον βασιλιά Λεωνίδα στην αμερικάνικη ταινία του 2006 «300» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Φρανκ Μίλλερ και στη μάχη των Θερμοπυλών.

Μαζί του αποδέχθηκε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής, να συμμετέχει στη Λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας, και ο διάσημος ηθοποιός ελληνικής καταγωγής Μπίλι Ζέιν από τη Σπάρτη και τα Κόκκινα Λουριά. Ο ηθοποιός είχε υποδυθεί τον αρραβωνιαστικό της Κέιτ Γουίνσλετ στον «Τιτανικό».

Πηγή: athensvoice.gr/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close