Search

Θέμης Αδαμαντίδης -Πίτσα Παπαδοπούλου μαζί σε ένα “Ηχογράφημα Αγάπης”

Δύο σπουδαίες φωνές ενώνονται για να στείλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης. Αυτή την Παρασκευή 2 Απριλίου ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα βρεθούν κοντά μας μέσα από το διαδίκτυο για να μας χαρίσουν μια μουσική συνάντηση που περιμέναμε!

Με διάθεση να δώσουν ελπίδα και ψυχαγωγία στον κόσμο μέσα στις δύσκολες εποχές που ζούμε, ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Πίτσα Παπαδοπούλου θα μας χαρίσουν δυόμιση ώρες χαράς και αισιοδοξίας μέσα από τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες που αγάπησαν.


Παρουσιαστής της συναυλίας θα είναι ο ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί στο σωματείο «Φύλακας Άγγελος» του οποίου αποτελεί εμπνευστή και συνιδρυτή.

Η μεγάλη ζωντανή διαδικτυακή συναυλία έχει τίτλο “Ηχογράφημα Αγάπης” και θα πραγματοποιηθεί στο Κτήμα Καρράς ώστε η εικόνα, ο ήχος και ο φωτισμός να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.


Στη μουσική βραδιά συμμετέχουν η Νάσια Κονιτοπούλου και η Χριστίνα Θεωνά.

Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/ixografima-agapis

Η συναυλία θα προβληθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 21.00.

Η παραγωγή είναι της Finix Records.

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close