Search

Το Bollywood «ψηφίζει» Ξάνθη ! – Επίσκεψη του Ινδού παραγωγού Ravinder Dariya στον Δήμαρχο Ξάνθης

Τα όμορφα τοπία της Ξάνθης μας θα πρωταγωνιστούν σε βίντεο κλιπ του διάσημου Ινδού παραγωγού. Ο δημοφιλής Ινδός παραγωγός Ravinder Dariya συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξάνθης, συνοδευόμενος από την Ξανθιώτισσα δημοσιογράφο και επικοινωνιολόγο Βίκυ Μπαφατάκη και τη συνεργάτιδά του και παραγωγό Βίκυ Μερκάτη.

Η αγορά του Bollywood αριθμεί πάνω από 2 δισεκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο και ως εκ τούτου μια παραγωγή αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία προβολής της πόλης της Ξάνθης στην αγορά αυτή

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης στα πλαίσια της συνάντησής του με τον Ινδό παραγωγό δήλωσε πως είναι πολύ σημαντικό μεγάλες εταιρείες να πραγματοποιούν τόσο σημαντικές και υψηλών προδιαγραφών παραγωγές στην πόλη μας ώστε να προβληθεί η περιοχή μας σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Ravinder Dariya : Θέλω να γνωρίσουν όλοι ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο παραλίες αλλά διαθέτει και άλλες ομορφιές και αυτό επιθυμώ να μοιραστώ με όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε αποκλειστικά στο xanthipost.gr o κ. Ravinder Dariya δήλωσε ενθουσιασμένος από την ομορφιά της περιοχής μας και τόνισε ότι έχει πραγματοποιήσει γυρίσματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας (ταινία τρόμου στο Πάπινγκο στα Ζαγοροχώρια) και όπως υπογράμμισε επιθυμεί να γνωρίσουν οι τηλεθεατές ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο παραλίες αλλά διαθέτει παρά πολλές ομορφιές , τις οποίες επιθυμεί να μοιραστεί με όλο τον κόσμο.

Η κινηματογραφική βιομηχανία της Βομβάης, γνωστή και ως Bollywood, «ανακάλυψε» τα υπέροχα τοπία και τις μοναδικές ομορφιές που κρύβει η περιοχή της Ξάνθης

Μάλιστα επεσήμανε ότι προτίθεται να κάνει τα γυρίσματα μουσικών βίντεο κλιπ στην Ξάνθη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, σε σημεία που του υπέδειξε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης. Επίσης ο κ. Ravinder Dariya ευχήθηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει χωρίς μάσκες και χωρίς τον φόβο της πανδημίας ενώ ο Δήμαρχος τόνισε πως η αγάπη του Ινδού παραγωγού για την Ξάνθης μας ίσως αποτελέσει το εφαλτήριο για να γίνει η περιοχή μας η αρχή και το τέλος των επιλογών του.

Βίκυ Μπαφατάκη, Δημοσιογράφος – Επικοινωνιολόγος : Η περιοχή μας ενδείκνυται ως μία από τις ιδανικές τοποθεσίες για τα γυρίσματα των βίντεο κλιπ λόγω της πλούσιας ιστορίας που διαθέτει , της φυσικής ομορφιάς της καθώς και της «ζεστής» φιλοξενίας της

Η Ξανθιώτισσα δημοσιογράφος Βίκυ Μπαφάτακη δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη που βρίσκεται στην γενέτειρά της μετά από αρκετούς μήνες απουσίας της και αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο του διάσημου Ινδού κινηματογραφικού παραγωγού Ravinder Dariya αλλά και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Αναφέρθηκε επίσης στην «ζεστή» φιλοξενία εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης προς τον Ινδό παραγωγό και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ο Ravinder Dariya έχει βραβευθεί από τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca μέσω των οποίων πρόεκυψε και η γνωριμία της μαζί του.

Να σημειώσουμε τέλος ότι Ravinder Dariya δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον ινδικό κινηματογράφο και οι ταινίες του έχουν σημειώσει μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες.

Πηγή: www.xanthipost.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close