Search

Ο Prince Ερωτόκριτος σχεδίασε το φόρεμα της Γενικής Γραμματέως των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca, Βίκυς Μπαφατάκη

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/9 η απονομή των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca, για 19η συνεχόμενη χρονιά, στο Campidoglio της Ρώμης. Στον καθιερωμένο θεσμό βραβεύτηκαν διακριθέντες στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού από όλον τον κόσμο, που με το έργο τους συνεισφέρουν στην προαγωγή της ανθρώπινης γνώσης και της Αριστείας σε όλα τα επίπεδα.

Η Γ.Γ. παγκομίως Βίκυ Μπαφατάκητων των Sciacca βραβεύει το ‘παιδί-θαύμα’ Laurent Simons με δημιουργία του σχεδιαστή Prince Ερωτόκριτος 

Ωστόσο, πίσω από αυτή τη σπουδαία και ξεχωριστή βραδιά βρέθηκαν ορισμένοι άνθρωποι που πιστεύουν στις αξίες και στα ιδανικά του εθελοντισμού και στάθηκαν αρωγοί και υποστηρικτές των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca. Ένας από αυτούς ήταν και ο σχεδιαστής ρούχων Ερωτόκριτος, ο οποίος σχεδίασε και έραψε το φόρεμα της Γενικής Γραμματέως Δρ Βίκυς Μπαφατάκη. Ο Ερωτόκριτος είναι ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη και χαμόγελο. Είναι ο ορισμός της θετικότητας, καθώς μιλάει με αγάπη και απευθύνεται σε όλους με αξιολάτρευτα, τρυφερά επίθετα, κάνοντάς σε να νιώθεις ζεστασιά και θαλπωρή. Ο ίδιος έχει πλούσια φιλανθρωπική δράση και διάθεση να προσφέρει. Πρόσφατα παρουσίασε και το βιβλίο του το “Ημερολόγιο ενός πρίγκηπα”, από τις εκδόσεις Διόπτρα. Πρόκειται για μια «βιωματική» συλλογή κειμένων και μηνυμάτων μικρής έκτασης, με σκοπό την παρακίνηση των αναγνωστών, ώστε να δονούμαστε όλο και περισσότεροι στην Αγάπη, την Αφθονία, τη Γαλήνη, την Αλήθεια, την Εμπιστοσύνη, τη Ροή και την Εκπληκτική Κατάσταση.

Δημιουργία του Prince Ερωτόκριτος

«Ο εθελοντισμός αποτελεί τροφή για μένα και με κάνει χαρούμενο»

Ο Ερωτόκριτος αναφέρει πως ο εθελοντισμός διαπνέει την καθημερινότητά του.. είναι στη φύση του και του αρέσει να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.

Sciacca 2021: Διεθνή Βραβεία 2021

Είστε ο άνθρωπος που σχεδίασε και δημιούργησε το φόρεμα της Γενικής Γραμματέως των βραβείων G.S. Πως αισθάνεστε που προσφέρετε σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό; Τι συμβολίζει η ενδυματολογική αισθητική σας σε μια εκπρόσωπο της χώρας, αλλά και όλου του θεσμού;

«Είναι τιμή μου που με εμπιστεύεστε και είμαι μέλος αυτής της συλλογικής προσπάθειας. Η εσωτερική πλευρά της ομορφιάς της Βίκυς Μπαφατάκη είναι ασύνορη. Εγώ από την πλευρά μου αισθάνομαι ότι συμβάλλω σε αυτό τον σημαντικό θεσμό, προωθώντας και την ίδια μας την χώρα, την Ελλάδα».

Sciacca 2021: Με τον Δρ. Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, Βραβείο Ιατρικής Επιστήμης

Τι σημαίνουν τα βραβεία G.S για εσάς, ένας τόσο σημαντικός παγκόσμιος θεσμός ;

«Τα βραβεία είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που προάγουν τις αξίες και τα ιδανικά του Πολιτιστικού, Επιστημονικού και Κοινωνικού Εθελοντισμού. Προσωπικά μου δίνουν τη δυνατότητα, μέσω του εθελοντισμού, να συμβάλλω ενδυματολογικά στην άρτια ολοκλήρωση της βραδιάς, της διοργάνωσης των Βραβείων.

Red carpet τελετής έναρξης Φεστιβάλ Κινηματογράφου AmiCorti 

Ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργεί φορέματα για τη Βίκυ Μπαφατάκη… Τον περασμένο Ιούνιο σχεδίασε τα ρούχα της Γενικής Γραμματέως για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου AmiCorti στο Peveragno, Cuneo όπου ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής αξιολόγησης ταινιών με διάσημους αστέρες από το Hollywood.

Red carpet τελετής λήξης Φεστιβάλ Κινηματογράφου AmiCorti 

Κείμενο: Παναγιώτης Ανδρεάδης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close