Search

Η κοσμηματοποιός Νάντια Μπέλε σχεδίασε το δαχτυλίδι του Καρδιναλίου Simoni στα βραβεία Giuseppe Sciacca 2021

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/9 η απονομή των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca, για 19η συνεχόμενη χρονιά, στο Campidoglio της Ρώμης. Στον καθιερωμένο θεσμό βραβεύτηκαν διακριθέντες στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού από όλον τον κόσμο, που με το έργο τους συνεισφέρουν στην προαγωγή της ανθρώπινης γνώσης και της Αριστείας σε όλα τα επίπεδα.

Ωστόσο, πίσω από αυτή τη σπουδαία και ξεχωριστή βραδιά βρέθηκαν ορισμένοι άνθρωποι που πιστεύουν στις αξίες και στα ιδανικά του εθελοντισμού και στάθηκαν αρωγοί και υποστηρικτές των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca. Μια από αυτούς ήταν και η κοσμηματοποιός Νάντια Μπέλε που σχεδίασε και φιλοτέχνησε το δαχτυλίδι του Καρδιναλίου Simoni στην απονομή των βραβείων Giuseppe Sciacca, στο Βατικανό.

Ο Καρδινάλιος Simoni παραλαμβάνει το εθιμοτυπικό δώρο των Sciacca, φιλοτεχνημένο από την Νάντια Μπέλε

Η κοσμηματοποιός Nadia Bele σπούδασε αργυροχρυσοχοΐα, γλυπτική & σκηνογραφία και παράλληλα με τις σπουδές της, το 1997, άνοιξε το πρώτο της εργαστήριο. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια, κι ακόμη παραμένει στη θέση της με την ίδια χαρά και την ίδια δημιουργική επιθυμία που είχε την πρώτη στιγμή. Ζει και εργάζεται στο κέντρο της Αθήνας και φημίζεται για τα μοναδικά μονόπετρα δαχτυλίδια της, για τις πιο ιδιαίτερες βέρες γάμου και για τους μοναδικούς βαφτιστικούς σταυρούς που δημιουργεί αποκλειστικά για το κάθε μωρό. Κατά περιόδους σχεδιάζει αποκλειστικές συλλογές για πριγκίπισσες, φημισμένες τραγουδίστριες, ηθοποιούς, επιτυχημένες επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, δημοσιογράφους και γνωστές καλλιτέχνιδες που επιλέγουν να τιμούν τις δημιουργίες της όλα αυτά τα χρόνια.

Σχεδιάσατε το δαχτυλίδι του Καρδιναλίου για την απονομή των βραβείων G.S. Πως αισθάνεστε που συμβάλλετε εθελοντικά σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό;

«Είναι τεράστια η χαρά και η τιμή για εμένα, που ένα κόσμημά μου θα φτάσει φέτος στο Βατικανό και θα στολίσει τα φετινά βραβεία Giuseppe Sciacca».

Τι σημαίνουν τα βραβεία G.S για εσάς, ένας τόσο σημαντικός παγκόσμιος θεσμός ;

«Είναι ένας θεσμός που βραβεύει εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους τομείς παγκοσμίως. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω με τον τρόπο σε αυτή την εκδήλωση. Ο εθελοντισμός ενισχύει τη δύναμή μου. Είναι όπως όταν βάζουμε την ενέργειά μας σε κάτι και αυτό θα γυρίσει πάλι πίσω σε έμας. Μια σχέση δούναι και λαβείν θα έλεγα. Δυστυχώς δεν έχω τη δυνατότητα να παραστώ φέτος, αλλά δεσμεύομαι για την επόμενη φορά να είμαι εκεί με την φυσική μου παρουσία».

Κείμενο: Παναγιώτης Ανδρεάδης

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close