Search

Το φως της Ηλιαχτίδας

Από τον Δεκέμβριο του 2021 κυκλοφορεί το συλλογικό βιβλίο διηγημάτων με τον τίτλο: «Το φως της Ηλιαχτίδας», το οποίο περιλαμβάνει είκοσι οχτώ διηγήματα, γραμμένα με ευαισθησία και χιούμορ, από αξιόλογους συγγραφείς, οι οποίοι βραβεύτηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2020-2021 των Εκδόσεων Ηλιαχτίδα.

Οι συγγραφείς, οι οποίοι συμμετέχουν στο βιβλίο είναι οι εξής: Δέσποινα Κακούσιου, Γαβριέλλα Ψιλοπούλου-Ιερονυμίδου, Αγγελική Τριάντη, Αχιλλέας Μάμαλης, Μηνάς Χαραλαμπίδης, Χαρά Ζάρπα, Μαρία Νικολούδη, Μαρίνα Κουτσοδήμου, Ευστάθιος Παυλίδης, Φωτεινή Λαμπρινίδη, Χαρά Κουρλέση, Φώτης Μαραζόπουλος, Άννα Μαρία Κουτσιρίμπα, Μαρία Ντρίνια, Βασιλική Δραγούνη, Λυδία Τουλουμίδου, Δημήτρης Χρυσαφογεώργος, Αμαλία Διονυσίου-Αστερίου, Λεωνίδας Μιχαηλίδης, Αθανασία Σταυρίδου, Μαρία Μυλωνά, Ευγενία Τσιπολίτη, Μαρία Κομπολίτη, Χρυσούλα Παπαευαγγέλου-Σαραντοπούλου, Αντωνία Βρόντου, Αναστασία Καραδήμα, Γιώργος Παυλόπουλος, Μαρίλεια Μίχα.

Εικονογράφος του βιβλίου των 180 σελίδων είναι η Βάσια Παπαδοπούλου. Το εν λόγω συγγραφικό έργο προσθέτει ένα λιθαράκι στον κόσμο της Λογοτεχνίας. Αυτό το πόνημα αποτελεί φωτεινό φάρο, ελπίδα και όαση πνευματικής δροσιάς για τους αναγνώστες.

από την Αγγελική Τριάντη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close