Search

Η Amie Chung αποκαλύπτει ότι χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα για τους δίδυμους γιους της επειδή “φοβόταν” ότι η εγκυμοσύνη θα έβλαπτε την καριέρα της

Αρκετούς μήνες αφότου καλωσόρισε τους δίδυμους γιους μέσω παρένθετης μητέρας, η Jamie Chung αποκαλύπτει γιατί επέλεξε αυτή τη λύση με τον  επί έξι χρόνια σύζυγό της Bryan Greenberg

‘Ήμουν τρομοκρατημένη από το ενδεχόμενο να μείνω έγκυος. Φοβόμουν ότι θα έβαζα τη ζωή μου σε αναμονή για δύο και πλέον χρόνια”, παραδέχτηκε η Chung.

‘Στον κλάδο μου, νιώθεις ότι ξεχνιέσαι εύκολα αν δεν δουλέψεις μέσα στον επόμενο μήνα από την τελευταία σου δουλειά. Τα πράγματα έχουν τόσο γρήγορους ρυθμούς σε αυτό που κάνουμε”, πρόσθεσε.

‘Είναι λοιπόν ένας συμβιβασμός που κάναμε μαζί ως ζευγάρι’, διευκρίνισε η Chung.

Η ηθοποιός αποκάλυψε δημόσια ότι είχε καταψύξει τα ωάριά της το 2019, αν και κράτησε την εγκυμοσύνη της ιδιωτική, προσθέτοντας ότι υπήρχε, “ένα μικρό κομμάτι ντροπής”.

‘Εξακολουθεί να μην είναι κάτι πολύ συνηθισμένο και δεν ήμασταν έτοιμοι για κριτική. Πραγματικά το κάναμε μόνο για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας’, παραδέχτηκε η Chung.

‘Ανακοινώσαμε τα πράγματα όταν ήμασταν έτοιμοι να το κάνουμε’, είπε η Chung, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει επίγνωση της αντίληψης που μπορεί να έχουν οι άλλοι γι’ αυτήν επειδή χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα.

“Ανακοινώσαμε τα πράγματα όταν ήμασταν έτοιμοι”, δήλωσε η Chung, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει επίγνωση της αντίληψης που μπορεί να έχουν οι άλλοι για εκείνη επειδή χρησιμοποίησε παρένθετη μητέρα

‘Ο κόσμος πιθανόν να σκέφτεται: “Ω, είναι τόσο ματαιόδοξη. Δεν ήθελε να μείνει έγκυος”, ενώ είναι πολύ πιο περίπλοκο από αυτό”, πρόσθεσε η Chung.

‘Για μένα, προσωπικά, και θα το αφήσω σε αυτό, είναι σαν να δούλεψα σκληρά σε όλη μου τη ζωή για να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν θέλω να χάσω ευκαιρίες. Δεν θέλω να δυσανασχετώ”, παραδέχτηκε.

Η ηθοποιός προωθεί τη συνεργασία της με την εκστρατεία #PowerSafely της Duracell.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε για να συμβάλει στη διάδοση της ευαισθητοποίησης και στη μείωση της τυχαίας κατάποσης μπαταριών λιθίου με κέρματα.

Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο για την ίδια, καθώς τα δίδυμα παιδιά της, που η ίδια και ο 44χρονος σύζυγός της δεν έχουν αποκαλύψει τα ονόματά τους, αρχίζουν να μπλέκονται σε πράγματα μέσα στο σπίτι.

‘Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να κρατήσω τα παιδιά μου ασφαλή. Αν ένα παιδί καταπιεί μια μπαταρία, θα μπορούσε να είναι καταστροφικό’, ανέφερε.

Πηγή: https://www.dailymail.co.uk/

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close