Search

Τελετή αποφοίτησης eCampus University, Ακαδημαϊκού έτους 2021-2022

Το Ιταλικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο eCampus University είναι αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ ως ομοταγές των Ελληνικών ΑΕΙ και προσφέρει εξ αποστάσεως προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών σε πάνω από 44 τομείς σπουδών και αντιπροσωπεύεται κατ’ αποκλειστικότητα από το UNIOPEN στην Ελλάδα και σε άλλες 5 χώρες στον κόσμο .

Το UNIOPEN καινοτομεί, παρακολουθεί και προσαρμόζεται ταχύτατα στις ευρωπαϊκές και παγκόσμιες εκπαιδευτικές, οικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις στην αγορά εργασίας, με στόχο να εφοδιάσει και να προετοιμάσει τους πτυχιούχους να ενταχθούν στις ανταγωνιστικές και απαιτητικές συνθήκες του Διεθνούς επιστημονικού τοπίου.

Περισσότερα στο uniopen.gr.

Με αφορμή την αποφοίτηση των ελλήνων πτυχιούχων του μεταπτυχιακού προγράμματος της Εγκληματολογίας με κατεύθυνση στην Εγκληματολογική Ψυχολογία, οργανώνουμε ειδική τελετή και σας καλούμε στο Ζάππειον Μέγαρον (Περιστύλιο) την Τετάρτη 14/09/22, 20:00- 21:30.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρικάκος.
Θα παραστούν: η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γεώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Γεώργιος Δημόπουλος, ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Ανδρέας Λοβέρδος και ο Πρύτανης του eCAMPUS UNIVERSITY Prof. Enzo Siviero.

Π.Α στην κ. Ναστούλη Αγγελική – 6979670135/ president.office@uniopen.gr Μέχρι 11.09.22

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close