Search

Βραβείο Sciacca Ιατρικής Νέων 2022 στον Πολωνό επεμβατικό καρδιολόγο Tomasz Tokarek

Είμαι 33 ετών καρδιολόγος από την Πολωνία. Όλα αυτά τα χρόνια ασχολήθηκα σε μεγάλο βαθμό με την επιστημονική εργασία, κυρίως με την επεμβατική καρδιολογία. Είμαι συγγραφέας 65 δημοσιεύσεων εκ των οποίων 17 ως πρώτος συγγραφέας με Hirsch Index=11. Υποστήριξα τη διδακτορική διατριβή με διάκριση το 2019. Αυτή η διδακτορική διατριβή βασίστηκε σε μια μονοθεματική σειρά 7 άρθρων. Η κλινική και επιστημονική αξία αυτής της διδακτορικής διατριβής επιβεβαιώθηκε επίσης από την Ιατρική Εταιρεία της Κρακοβίας με τη χορήγηση τιμητικού βραβείου για την καλύτερη διδακτορική διατριβή το 2019.

Επιπλέον, η Ένωση Καρδιαγγειακών Επεμβάσεων της Πολωνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με βράβευσε δύο φορές για την καλύτερη πρωτότυπη δημοσίευση (2018, 2020). Επίσης, μου απονεμήθηκε το επιστημονικό βραβείο της Πολωνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την καλύτερη επιστημονική δημοσίευση το 2017. Αξίζει να σημειωθεί ότι μου απονεμήθηκε τρεις φορές η υποτροφία του Υπουργού Επιστημών και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Πολωνίας για εξαιρετικά επιστημονικά επιτεύγματα.

Είναι σημαντικό ότι ασχολήθηκα επίσης με την ακαδημαϊκή διδασκαλία – μου απονεμήθηκε το βραβείο “The Best Tutor of the Students Scientific Group” κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016/2017 στην Ιατρική Σχολή του Ιατρικού Κολλεγίου του Πανεπιστημίου Jagiellonian. Συμμετείχα σε τρεις πρακτικές ασκήσεις στο εξωτερικό (Università Di Roma La Sapienza, Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara). Πριν από δύο χρόνια συμμετείχα σε φιλανθρωπικό έργο ως γιατρός και ιατρικός εκπαιδευτής στο Νοσοκομείο Nyamira County Referral στην Κένυα. Επί του παρόντος είμαι γραμματέας του περιοδικού Advances in Interventional Cardiology. Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, είναι τιμή μου να είμαι υποψήφιος για το Premio Medicina της XX έκδοσης του Διεθνούς Βραβείου “Giuseppe Sciacca

Aπό τον Δημήτρη Γιαννακούδη

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close