Search

Πατέρας έκανε παιδί με τη βιολογική του κόρη – Διατυμπάνιζαν τον έρωτά τους στα social media

Ο 42χρονος Steven Walter Pladl και η 20χρονη κόρη του, Katie Rose Pladl, συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στο σπίτι τους στο Νάιτσντεϊλ της Βόρειας Καρολίνας όταν αποκαλύφθηκε ότι είχαν αποκτήσει παιδί μαζί.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε η πρώην γυναίκα του στην αστυνομία, η 20χρονη Katie Rose Pladl, δόθηκε για υιοθεσία από εκείνη και τον άνδρα της αμέσως αφού γεννήθηκε. Όταν έκλεισε τα 18, η κοπέλα αναζήτησε μέσω διαδικτύου τους πραγματικούς της γονείς θέλοντας να τους γνωρίσει και έτσι τους βρήκε. Η κοπέλα μετακόμισε τον Αύγουστο του 2016 στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι με τα δύο παιδιά του.

Τρεις μήνες μετά, και μετά από πολλούς καυγάδες με τον άνδρα της, η σύζυγος του Steven και βιολογική μητέρα της Katie έφυγε από το σπίτι και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Όπως αποκάλυψε στις αρχές, όταν άρχισαν να καυγαδίζουν καθημερινά με τον σύζυγό της εκείνος ξεκίνησε να κοιμάται στο πάτωμα του δωματίου της κόρης του, κάτι που την ανησύχησε ιδιαίτερα.

Η μητέρα κατέθεσε στις Αρχές ότι έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης της τον Μάιο του 2017, διαβάζοντας το ημερολόγιο ενός από τα άλλα παιδιά της. Εκεί αναφερόταν επίσης ότι ο 42χρονος πατέρας είχε ζητήσει από τα παιδιά του να απευθύνονται στην αδελφή τους ως «θετή τους μητέρα» και ότι ζούσαν μαζί σαν οικογένεια.

Σε έξαλλη κατάσταση, τηλεφώνησε στον άνδρα της και τον ρώτησε ευθέως αν είχε αφήσει έγκυο της κόρη τους. Τότε, όπως λέει η ίδια, παραδέχθηκε όλη την αλήθεια και της είπε ότι είναι ερωτευμένοι και σκοπεύουν να παντρευτούν.

Γνωρίζοντας ότι η μητέρα μπορεί να προχωρούσε σε καταγγελία, το ζευγάρι μετακόμισε στη Βόρεια Καρολίνα, όπου έφερε στον κόσμο το παιδί του τον Νοέμβριο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 20χρονη δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες όπου φιλούσε απροκάλυπτα τον αγαπημένο της… πατέρα και ανακοίνωνε τον γάμο τους – κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Κατά τη σύλληψή τους οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι τους το βρέφος, το οποίο και μετέφεραν στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Εις βάρος του ζευγαριού, που διατυμπάνιζε τον έρωτά του χωρίς καμία ντροπή στα social media, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αιμομιξία και θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι τη δίκη τους.

Δείτε το βίντεο:

Επιμέλεια κειμένου: Τζιώρτζια Νικολάου

Πηγή: dailymail.co.uk, protothema.gr

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close