Search

Απίστευτη ιστορία μητέρας στη Βρετανία που έκανε παιδί για τον γκέι γιο της

Οι μητέρες, όπως είναι γνωστό, κάνουν τα πάντα για παιδιά τους. Ωστόσο, αυτό που έκανε μία Βρετανίδα μητέρα για τον ομοφυλόφιλο γιο της ξεπερνάει κάθε φαντασία, αφού προσφέρθηκε να κυοφορήσει το παιδί του. Σε ηλικία 24 ετών, ο Κάιλ Κάσον, ανυπομονώντας να γίνει πατέρας, αποφάσισε να αναζητήσει μία παρένθετη μητέρα για να κυοφορήσει το παιδί του, αλλά το ότι ήταν ομοφυλόφιλος και άγαμος περιόριζε κατά πολύ τις επιλογές του. Ψάχνοντας ανελλιπώς σε αρκετές κλινικές της χώρας, αποκαρδιωμένος, στράφηκε στη μοναδική επιλογή του, την 46χρονη μητέρα του, Άννα Μαρία.

Ο μικρός Μάιλς, γεννήθηκε από την γονιμοποίηση του σπέρματος του Κάιλ και το ωάριο ανώνυμης δότριας. Στα μάτια του νόμου, ο Μάιλς είναι γιος και αδελφός του Κάιλ. Αδιαφορώντας για τα θέματα δεοντολογίας και ηθικής, ο Κάιλ δήλωσε στην Daily Mail: «Καταλαβαίνω ότι πολλοί δεν συμφωνούν με αυτό, αλλά ο καθένας έχει τις απόψεις του. Έχω ένα γιο και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανεξάρτητα από τη σεξουαλικότητα και το φύλο, εφόσον κάποιος μπορεί να προσφέρει ένα σπίτι και αγάπη, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να μην μπορεί να γίνει γονιός. Δεν ήταν επιλογή μου να είμαι γκέι, γεννήθηκα με αυτό, γεννήθηκα ανίκανος να αποκτήσω παιδιά. Το να είσαι μπαμπάς ήταν μια από τις προτεραιότητες στη ζωή μου».

Pic Bruce Adams / Copy DUFFIN – 6/3/15
Homosexual father Kyle Casson,from Doncaster,South Yorkshire, whose mother Anne-Marie gave birth to his child Miles.(pictured aged 8 months).

Ο Κάιλ, είναι ο πρώτος άγαμος άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο που απέκτησε παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα την ίδια τη μητέρα του . Είναι μία μοναδική περίπτωση που έχει διχάσει την κοινή γνώμη παγκοσμίως. Όσο για το τι σκοπεύει να πει στον Μάιλς όταν μεγαλώσει, επισημαίνει ότι θα είναι απόλυτα ειλικρινής: «Δεν θα του κρύψω τίποτα. Θα πρέπει να είμαι ειλικρινείς σε όλα τα στάδια της ζωής του.»

Επιμέλεια: Βίκυ Μπαφατάκη, MSc Βιοηθικής, Τζώρτζια Νικολάου

Write a response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Close
Your custom text © Copyright 2018. All rights reserved.
Close